Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο - Έκαναν το επόμενο βήμα

Διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο - Έκαναν το επόμενο βήμα

Μπορεί να είναι μαζί μόλις έναν χρόνο, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ για αυτό και δεν υπολογίζουν τον χρόνο, προσπαθώντας να κάνουν μαζί ολοένα και περισσότερα πράγματα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι αυτό, η παρουσιάστρια γνώρισε στους γονείς αλλά και συγγενείς της τον αγαπημένο της, καθώς πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους στην Ρόδο, τη γενέτειρά της.

Η Κωνσταντίνα, κάθε φορά που αναφέρεται στον επιχειρηματία, δεν κρύβει τον έρωτά της αλλά και την επιθυμία της να κάνει παιδιά και οικογένεια, ενώ μάλιστα βρίσκονται και ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret, και η Κωνσταντίνα γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ενώ φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Οι δυο τους είναι τόσο απρόβλεπτοι, που µπορεί να ξυπνήσουν µια µέρα και να πουν “παντρευόµαστε”.Πάνω από όλα θέλουν να είναι ευτυχισµένοι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο

Μεθυσμένα φιλιά για Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλο! Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή έξοδό τους

Χάδια, αγκαλιές και φιλιά χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Τελικά φαίνεται πως βρήκε τον δάσκαλό της η άλλοτε ντροπαλή και σπάνια εκδηλωτική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο πρόσωπο του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με την σχέση τους να δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου και όχι να μπαίνει σε... καραντίνα.

Μαζί πέρασαν, άλλωστε, το διάστημα του εγκλεισμού, οργανώνοντας ρομαντικές βραδιές και δείπνα ο ένας στο σπίτι του άλλου -με την παρουσιάστρια να παίρνει άριστα ως chef- επομένως τώρα που άνοιξαν τα μαγαζιά, λογικό είναι να χαίρονται τον έρωτά τους και εκτός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού. Αυτήn τη φορά το YOU τούς συνάντησε στο Yton να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί και να μην κρύβουν πόσο τρυφεροί είναι ο ένας με τον άλλον. Τα στιγμιότυπα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αγκαλιάζει και να χαϊδεύει τον σύντροφό της μιλούν από μόνα τους και σκιαγραφούν άψογα έναν από τους λίγους έρωτες που παραδέχτηκε δημόσια και για τον οποίο δεν έχει αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο του γάμου.

Σπυροπούλου περιοδικό You

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος