Ασύλληπτο βίντεο από τα παρασκήνια των Άγριων Μελισσών - «Ατάλαντος! Ατάλαντος»

Το... μοιρολόι της Μαρίας Κίτσου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο βίντεο από τα παρασκήνια των Άγριων Μελισσών - «Ατάλαντος! Ατάλαντος»

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες μέρες η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, με τον τρίτο κύκλο να είναι πιο ανατρεπτικός από ποτέ. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησε και ένα απολαυστικό βίντεο από τα γυρίσματα.

Οι συντελεστές της σειράς θέλησαν να δώσουν μια γεύση στους τηλεθεατές από το πόσο καλά παιρνούν στα γυρίσματα της σειράς και συγκεκριμένα στην κηδείας του Μιλτιάδη και της Ανέτ.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε την Μαρία Κίτσου να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με το μοιρολόι της, με τους υπόλοιπους να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Backstage βίντεο από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Ο Ζάχος ρισκάρει τη ζωή του για την Ελένη

Στις Άγριες Μέλισσες, η επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι θα αποτελέσει τη «σανίδα σωτηρίας» για την Ελένη, που θα βρεθεί στο στόχαστρο των χουντικών, αλλά η δική του ζωή και καριέρα θα βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο προκειμένου να προστατεύσει την αιώνια αγαπημένη του! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η τρίτη σεζόν της σειράς δεν θα ξεκινήσει και τόσο ευχάριστα. Εχουν περάσει αρκετοί μήνες μετά τα τραγικά γεγονότα με τις φωτιές και τους θανάτους των Μιλτιάδη και Ανέτ και όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά! Μέχρι που γίνεται πραξικόπημα και ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος ανεβαίνει στην εξουσία.

Η είδηση κάνει τον γύρο της Ελλάδας αλλά και του Διαφανίου και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να φέρει αυτή η εξέλιξη. Σύντομα, όμως, όλοι θα καταλάβουν πως τους περιμένουν νέες μαρτυρικές μέρες, άγριοι ξυλοδαρμοί, εξορίες, βασανιστήρια και περιορισμοί μετακινήσεων και εξόδων.

Άγριες Μέλισσες Ζάχος Ελένη

Φιλίες θα χαλάσουν, οικογένειες θα χωριστούν σε δύο στρατόπεδα και κανείς δεν θα ξέρει ποιον να εμπιστευτεί και σε ποιον να μιλήσει, καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι που θα κάνουν τους καλούς, με σκοπό να... παρακολουθούν και να «καρφώνουν» τα όσα μαθαίνουν στους χουντικούς. Ενας από αυτούς που θα μπει στο στόχαστρο του καθεστώτος θα είναι και ο Λάμπρος!

Φυσικά, τον στόχο θα τον προκαλέσει ο Ακύλας Μεγαρίτης, που μετακομίζει στο Διαφάνι με σκοπό να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τη δολοφονία του αδελφού του. Οταν λοιπόν μαθαίνει πως ο δάσκαλος είναι ο γιος του ανθρώπου που σκότωσε τον Αχιλλέα, αποφασίζει να τον κυνηγήσει! Ετσι δίνει εντολή να τον συλλάβουν, ενώ εκείνος που το μαθαίνει προσπαθεί να κρυφτεί.