"Λιώνει" ο Χρήστος Μάστορας με την βαφτιστήρα του - "Ήρθα στη ζωή σου για να σου δώσω..."

Τρελή η αδυναμία που έχει στην κόρη της Μιλλούση και του Πετρούνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια από τις αδυναμίες του Χρήστου Μάστορα είναι αναμφίβολα η βαφτιστήρα του, κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλική Μιλλούση. Πολλές είναι οι φορές που έχει αναφερθεί στη μικρή Σοφία και αυτό έκανε και τώρα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία τους από τη βάπτισή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα με την βαφτιστήρα του

«17 Σεπτέμβρη :Σοφία μου! Ήρθα στη ζωή σου για να σου «δώσω» το όνομα σου κι εσύ στη δίκη μου για να μου δώσεις τη χάρη του… Εσύ μέρα με τη μέρα πιο δυνατή, πιο άξια και πιο λαμπερή, κι εγώ ,όταν θα ‘σαι πια μεγάλη και θα μπορείς να διαβάζεις τις αναρτήσεις του νονού σου, ελπίζω να ‘μαι λιγάκι πιο σοφός… Χρόνια πολλά!

Να χαίρεσαι το όνομα σου κι εμείς εσένα! Υ.Γ. Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, το όνομα φυσικά το δώσατε εσείς, εγώ είμαι ο μεσάζων…».

«Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου»

“Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος…

Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.

Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς. Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς. Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ. Ο νονός σου.

Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…”.

Χρήστος Μάστορας ανάρτηση για την βαφτιστήρα του