Big Brother 2: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι για άνω των 18

Και έπαιξε κανονικά στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother 2: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι για άνω των 18

To Big Brother 2 έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους παίκτες να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν συμπάθειες και αντιπάθειες στο κοινό. Ήδη έχουμε παρακολουθήσει τρεις κανονικές και δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το σπίτι.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα, βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους σε διάφορες εκφάνσεις της μέρας τους. Σε άλλες είναι χαρούμενοι, σε άλλες μαλώνουν και σε άλλες κάνουν... ερωτικά παιχνίδια.

Αυτό είναι το βίντεο από το Big Brother 2 που έγινε viral

Πριν από κάποιες μέρες λοιπόν, σε ένα επεισόδιο που παίχτηκε στις 11, η Σύλια και η Ανχελίτα αποφάσισαν να πειράξουν λίγο τον Στηβ με τον Παναγιώτη και έτσι ξεκίνησαν να κάνουν παιχνίδια στο κρεβάτι. Η κατάσταση κάπως ξέφυγε, ενώ ο Παναγιώτης φώναζε να σταματήσει να τραβάει η κάμερα.

Έγινε τελικά! Αυτοί οι παίκτες συνουσιάστηκαν στο μπάνιο

Εμείς σίγουρα δεν θα το δούμε στον αέρα του ΣΚΑΙ αν και θα μπορούσαμε καθώς στο εξωτερικό προβάλλουν στο ίδιο project όργια με παραπάνω από δυο άτομα αλλά τέλος πάντων... Στο σπίτι του Big Brother έχουμε ήδη ένα ερωτευμένο ζευγάρι που πήγε την σχέση του ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης, η Ανχελίτα και ο Πέτσας ήρθαν πάρα πολύ κοντά και μάλιστα συνουσιάστηκαν στο μπάνιο.