Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του Power of Love

Φωτογραφίες από τον φαντασμαγορικό γάμο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του Power of Love

Την ώρα που η γνωστή πρώην παίκτρια του Power of Love βρίσκεται στην φυλακή μετά από κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, μια συμπαίκτρια της ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας, μιας και παντρεύτηκε.

Ο λόγος για την Εύα Καλτσή, η οποία μπορεί να μην βρήκε τον έρωτά της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο τον βρήκε αμέσως μετά την επιστροφή της στην καθημερινότητά της και συγκεκριμένα στα μάτια του Πάνου Δημητρίου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδάκι.

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/9) το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κύπρο. Φυσικά, τόσο οι ίδιοι όσο και οι φίλοι τους μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα στα social media από την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της πρώην παίκτριας του Power of Love, Εύα Καλτσή

Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του Power of Love, Εύα Καλτσή

Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του Power of Love

Παίκτης του Power of Love θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνει ένας παίκτης που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Power of Love, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι.

Πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του και πριν από μερικές ώρες με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδάκι του, καρπό του έρωτά του με την αγαπημένη του Δανάη Παναγιώτου με την οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο.

«Είναι η στιγμή που δεν έχεις λόγια να περιγράψεις πως νιώθεις..Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω ευλογημένος για την γυναίκα που έχω δίπλα μου και διπλά ευλογημένος που θα μου χαρίσει το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου..Πολλά περισσότερα στο βίντεο που ανεβαίνει σήμερα στο YouTube Τι πιστεύετε ότι θα είναι; Αγόρι ή Κορίτσι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παναγιώτης Θεόφιλος.