Μαρία Ηλιάκη: Το μπέρδεμα που έγινε με την εκπομπή της - "Λίγο να συννενούμαστε παιδιά"

Αναταράξεις λίγο πριν την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: Το μπέρδεμα που έγινε με την εκπομπή της -

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου πρόκειται να παρακολουθήσουμε την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη, μέσα από την συχνότητα του MEGA, με την δεύτερη να έχει τρελή ανυπομονησία.

Μαζί τους στην εκπομπή τους Τι Λες Τώρα οι δύο φίλες και συνεργάτιδες, πρόκειται να έχουν τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Βασίλη Βλάχο (Δείτε εδώ και το τρέιλερ).

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε νωρίτερα ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καθώς πολλοί τηλεθεατές -όπως και η θεία της- νόμιζαν ότι αυτό το ΣΚ είναι η πρεμιέρα.

Έτσι, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει το μπέρδεμα που έγινε και να δώσει ξανά το τηλεοπτικό του ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

Το βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Μερικές δηλώσεις της για το νέο της αυτό ξεκίνημα

«Αν το σκεφτόμουν παραπάνω δεν θα ερχόμουν στην Ελλάδα. Με πίεσε κι ο Στέλιος μου είπε ότι δεν είναι η ώρα να αποσυρθώ τελείως. Οπότε τα βάλαμε κάτω και μου λέει “κάν’ το”. Πήρε πρώτα το Mega τηλέφωνο την Καραβάτου, μετά εκείνη πήρε εμένα και μου είπε “εσένα θέλω”. Υπέγραψε η Κατερίνα και μου λέει “δεν έρχεσαι;".

Υπήρχε μια αγάπη με την Κατερίνα πάντα, ενώ δεν συμφωνούμε σε όλα, είναι πολύ διαφορετική από μένα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που είπα ναι αλλά και επειδή θα είναι Σαββατοκύριακο. Τη ζαχάρωνα πάντα τη ζώνη αυτή. Θα κάνουμε ωραία πράγματα. Βγαίνουμε στις 25 Σεπτεμβρίου στις 2 παρά δέκα. Έχω την αγωνία της δημιουργίας. Με την Καραβάτου είμαστε και οι δύο από πάνω, έχουμε μάθει να δουλεύουμε. Ωραία ομάδα, καινούρια όλα.

Από την ώρα που ήρθα εδώ πριν από 3 εβδομάδες δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολλά πράγματα. Είναι όλα πολύ καινούρια και έπρεπε να πάω και στο γραφείο που και εκεί είναι πολύ καινούρια», είπε χαρακτηριστικά.