X-Factor: Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια - Αναταράξεις με τα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή

Αυτό το μεγάλο όνομα προσπαθεί να "κλείσει" το MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor: Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια - Αναταράξεις με τα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή

Στο MEGA επιστρέφει ξανά το Xfactor, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σόου. Το κανάλι έχει όπως φαίνεται ήδη κλείσει την παρουσιάστρια ενώ ακόμα γίνονται συζητήσεις με τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και το ρεπορτάζ που μετέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (19/9), το MEGA έχει αποφασίσει να δώσει το τιμόνι της παρουσίασης στη Μαρία Μπεκατώρου.

Αναφορικά τώρα με την κριτική επιτροπή, ο σταθμός προσπαθεί να κλείσει τον Αντώνη Ρέμο, ωστόσο ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις.

Αποκάλυψη από κριτή του X-Factor - «Πήγα στην επιτροπή υπηρεσιακά»

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε σε δηλώσεις του, ένας κριτής του φετινού X-Factor, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η εμπειρία αυτή στο ριάλιτι δεν ήταν και η καλύτερη για εκείνον, καθώς αποφάσισε να πάει στην επιτροπή κάπως... υπηρεσιακά.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει και την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση, η οποία ήταν μέσω του μουσικού show του Open.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το X-Factor, δείτε εδώ και τη συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην παίκτη για τη "μάχη" του με τον HIV.

«Η τηλεόραση ήταν πάντα συνοδευτική και προωθητική του ραδιοφώνου που κάνω. Θα μπορούσα να με ενδιαφέρει, ιδιαίτερα από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο .Η τελευταία μου συμμετοχή στην τηλεόραση ήταν το X Factor.

Εντάξει, δεν ήταν κάτι που εμένα με τρέλανε. Εκεί πήγα κάπως υπηρεσιακά. Δεν είχε όμως καμία σχέση με αυτό που κάνω στο ραδιόφωνο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος κριτής X-Factor

Παίκτης του X-Factor αποκάλυψε πως βίωσε τον ρατσισμό στην περίοδο του κορωνοϊού

Έκανε ποδαρικό στις οντισιόν του «X-Factor» όπου κατέκτησε την τρίτη θέση με τους AC Squared, αλλά από την πρώτη στιγμή που τον είδε ο αυστηρός Μιχάλης Τσαουσόπουλος αναγνώρισε το ταλέντο του... Πριν ακόμα κλείσει τα 18 μετράει ήδη δύο δισκογραφικές δουλειές, παράλληλα συμμετέχει στην παράσταση «Hairspray» και δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει τα όνειρά του. Ο Anthony Carbonel συστήνεται στο YOU και περιγράφει μεταξύ άλλων τα εμπόδια που μπήκαν στον δρόμο του από το bullying που δέχτηκε και δέχεται μέχρι τις μέρες μας για την καταγωγή του...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Σε είδαμε πρώτη φορά στο «Music School» όταν ήσουν μόλις 12 χρόνων. Πώς προέκυψε αυτή η συμμετοχή;

Δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω πως είχα δει τη διαφήμιση στην τηλεόραση και είπα «γιατί όχι». Ήθελα να πάω, αλλά οι γονείς μου δεν ήταν θετικοί, φοβόντουσαν τα αρνητικά σχόλια επειδή είμαι ξένος και ήθελαν να με προστατέψουν. Τελικά, όμως, με τη βοήθειά τους και με τη βοήθεια της παραγωγής όλα πήγαν καλά.

Έχεις βιώσει περιστατικά ρατσισμού, για να χρειαστεί να σε προστατέψουν;

κορωνοϊός

«Με κατεβάζουν από τα ταξί επειδή φοβούνται για τον κορωνοϊό»

Σίγουρα, μου έλεγαν για τα σχιστά μου μάτια επειδή ήμουν διαφορετικός εμφανισιακά και μου φώναζαν «πήγαινε στη χώρα σου, στην Κίνα». Όταν ήμουν παιδί τα έπαιρνα σοβαρά, ένιωθα άσχημα, θύμωνα, τώρα όμως δεν με πειράζει, γελάω κιόλας. Ακόμα με κοιτάνε λίγο περίεργα στον δρόμο και επειδή φοβούνται για τον κορωνοϊό με κατεβάζουν από τα ταξί ή απομακρύνονται όταν με βλέπουν στο μετρό, στο λεωφορείο και γενικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.