Η πρώτη κοινή εμφάνιση Κώστα Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη στην «Ελένη»

Όλα όσα ανέφεραν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Κώστα Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη στην «Ελένη»

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη». Οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγο καιρό κι όπως ήταν λογικό ανέφεραν ο πως άλλαξε η καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι μέσω Skype ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει τη δυσκολία του, άλλα ακόμα και το ξενύχτι είναι ευχάριστο»! Και η 28χρονη Βαλεντίνη Παπαδάκη είπε: «Είναι δύσκολο , άλλα μια μυστική δύναμη σου δίνει ενέργεια».

«Έκανα οικογένεια όταν ήμουν έτοιμος», εξομολογήθηκε ο Κώστας Σόμμερ. Όταν η Ελένη ρώτησε σε ποιον μοιάζει ο γιος τους, ο ηθοποιός τόνισε ότι μοιάζει περισσότερο σε εκείνον!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του ζευγαριού στην Ελένη

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή του θηλασμού - Το ηχηρό μήνυμα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Βαλεντίνη Παπαδάκη, η οποία πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο ήρθε για να ολοκληρώσει την οικογένειά της με τον αγαπημένο της, Κώστα Σόμμερ.

Η ευτυχισμένη μανούλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία θηλάζει τον γιο της. Μαζί με την φωτογραφία αυτή, έστειλε και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Βλαεντίνης Παπαδάκη

«Λίγοι μαύροι κύκλοι, μια απαλή μυρωδιά, λίγη γεύση γάλα, πολύ αγάπη και μια αγκαλιά.. αισθήματα παρά πολλά. Ένα ευχαριστώ και ένα Σ αγαπώ σε σένα καρδιά μου @kostas_sommer για το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής μας, που άλλαξε από το πρώτο του κλάμα. Δεν πίστευα ποτέ ποσό γρήγορα και δυνατά θα σε ερωτευόμουν μέχρι να σε δω, Σ αγαπώ τώρα κ για πάντα μωρό μου καλώς ήρθες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Βαλεντίνη Παπαδάκη.