Δανάη Μπάρκα: «Δεν έκανα πλάκα όταν είπα στον Τίμο Ζαχαράτο να κάνουμε παιδί»

« Δεν το κάναμε τελικά το παιδί. Ακόμα. Προλαβαίνουμε Τίμο αν μας ακούς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Δεν έκανα πλάκα όταν είπα στον Τίμο Ζαχαράτο να κάνουμε παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/9) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επική ατάκα που είπε στον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο για να κάνουν παιδί.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το περιστατικό και η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως δεν έκανε πλάκα.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

“Προχθές ήμουν μέσα βαφόμουν και εκεί κάνατε ένα λογοπαίγνιο με τον Τίμο, τον μάγειρά σας… Κατι σε ρώτησε, τι να κάνουμε και του πετάς, “να κάνουμε ένα παιδί”. Έπεσα κάτω…” είπε η Ελένη Μενεγάκη

“Το ανησυχιτικό είναι ότι το εννούσα. Αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει. Νομίζουν ότι κάνω πλάκα… Δεν το κάναμε τελικά το παιδί. Ακόμα. Προλαβαίνουμε Τίμο αν μας ακούς. έχουμε ακόμα μερικές ώρες” απάντησε η Δανάη Μπάρκα προκαλώντας το γέλιο της παρουσιάστριας.

Επική φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου από το Πάμε Δανάη - Η παρέμβαση της Μπάρκα

Μια επική φάρσα ετοίμασε η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, -που σημειώνει φοβερά νούμερα τηλεθέασης- για την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έμεινε κυριολεκτικά.. παγωτό με τα όλα όσα συνέβησαν στην συνέχεια.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε βγει για καφέ με τον Άρη Καβατζίκη για να γυρίσουν υποτίθεται ένα γύρισμα, ωστόσο η ίδια έτυχε να γίνει ενός χωρισμού ζευγαριού.

Μετά από αρκετές φωνές και εντάσεις, ο δημοσιογράφος της εκπομπής που υποδυόταν τον σύντροφο της κοπέλας σηκώθηκε κι έφυγε, αφήνοντας την μόνη και απαρηγόρητη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου της μίλησε και την συμβούλεψε ωστόσο η ίδια συνέχιζε το... δράμα της με την ηθοποιό να το έχει χάψει χαρακτηριστικά.

Τελικά, χρειάστηκε να επέμβει η Δανάη Μπάρκα, για να της αποκαλύψει ότι τελικά πρόκειται για φάρσα.