Πένθος για τον Νίκο Βέρτη

Το αγαπημένο πρόσωπο που έχασε από τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πένθος για τον Νίκο Βέρτη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη απώλεια που είχε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχασε την αγαπημένη του ξαδέρφη από τον ιό, η οποία μάλιστα δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε την αποκάλυψη αυτή με αφορμή τη συζήτηση που υπάρχει γύρω από τον εμβολιασμό και ξεκαθάρισε πως πρέπει όλοι να ακούσουμε τους γιατρούς και να προστατευτούμε από τον ιό. Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής είχε κλείσει καθώς δεν τηρούνταν ορισμένα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τον χαμό της ξαδέρφης του

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”.

Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;», είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Βέρτης κορωνοϊός

Συγκίνησε ο Νίκος Βέρτης - «Προσευχόμαστε για όλες τις ψυχές...»

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ανακοίνωσε πως λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα με τις φωτιές, δε θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει, ενώ έστειλε ένα μήνυμα δύναμης στον κόσμο που το έχει ανάγκη.

«Μετά την πολύ δυσάρεστη κατάσταση των ημερών, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του καταστήματος και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Προσευχόμαστε για όλες τις ψυχές να μείνουν εκτός κινδύνου, όμως και για την πλούσια βλάστηση και φυσικά, τις περιουσίες που με τόσο κόπο απέκτησε ο καθένας ξεχωριστά. Ο καθένας μας ας βοηθήσει όπως και όσο μπορεί με τον δικό του τρόπο», έγραφε το post που έκανε ο τραγουδιστής.