Eurovision 2022: Αυτά είναι τα πρόσωπα τα οποία επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Πρόσωπα έκπληξη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αυτά είναι τα πρόσωπα τα οποία επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση. Είναι μια ιδιαίτερη οργάνωση που στόχο έχει να ενώσει κάθε χώρα με τον πολιτισμό και τα τραγούδια της.

Αν και είναι ακόμη Σεπτέμβρης, αυτό δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον των θαυμαστών αλλά και των καλλιτεχνών δεν έχει ξεκινήσει από τώρα. Μάλιστα, οι πρώτες επιθυμίες καλλιτεχνών για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό έχουν ήδη εκδηλωθεί.

Μάλιστα, τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν κι όπως φαίνεται η επιλογή θα είναι άκρως δύσκολη μιας και τα τρία άτομα που υπάρχουν στην λίστα έχουν διανύσει τα δικά τους χιλιόμετρα στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, υπάρχουν τρία πρόσωπα τα οποία έχουν εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε παρακάτω για ποιους πρόκειται

Ιωάννα Γεωργακοπούλου (νικήτρια του περυσινού The Voice)

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Καλομοίρα

Καλομοίρα - Τραγουδίστρια

Good job nicky

Good Job Nicky

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος»

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα παραχώρησε ο νικητής της Eurovision 2021, Damiano David. Ο τραγουδιστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με το περιβόητο πλάνο.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, για αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών» σημειώνει χαρακτηριστικά. «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για την μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν αντιμετωπίσαμε την Eurovision σαν αγώνα ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές. Μας άρεσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο» προσθέτει ο τραγουδιστής. «Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας»