"Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι μαζί μας. Είμαστε..." - Η ανακοίνωση στην έναρξη του Πρωινού από την Φαίη Σκορδά

Ετοίμασαν ολόκληρο σκηνικό στο πλατό για τον... ξεπροβοδίσουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μόνη... σαν το λεμόνι ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 21/9 το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά να βρίσκεται σε απίστευτο mood! Με το καλημέρα σας φάνηκε πως τα vibes της ήταν πολύ καλά αφού δεν σταμάτησε να χαμογελάει στους τηλεθεατές και συνεργάτες της παρά το γεγονός πως ο συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας, απουσίαζε για λόγους που δεν αναφέρθηκαν.

Και πως να μην είναι θα μας πείτε τώρα εσείς, όταν έχει στο πλευρό της νέο έρωτα, Πολιτικό Μηχανικό παρακαλώ και 11 χρόνια μικρότερό της; (Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο!). Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως ο Λιάγκας έλειπε και του είχαν ετοιμάσει, μάλιστα, πλακάτ που έγραφαν πάνω "είμαστε μόνοι" προφανώς για να τον τρολάρουν!

Ο πρόλογος της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της εκπομπής και είπε χαμογελαστή: «Είμαστε μόνοι; Επιτέλους. Τελικά είναι λίγο άβολη η είσοδος χωρίς τον Γιώργο. Δεν είναι σήμερα μαζί μας. Είμαστε μόνοι. Θα πάρουμε μια ανάσα. Αλλά είναι σαν να είναι εδώ. Η παρουσία του δε φεύγει ποτέ».

Τα χθεσινά 20/9 ποσοστά τηλεθέασης του Πρωινού

Παρά το γεγονός πως μιλάμε για μια πάρα πολύ δύσκολη ζώνη, το πρώην ανδρόγυνο και πλέον τηλεοπτικό δίδυμο, καταφέρνει να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι από τον ανταγωνισμό παρά το γεγονός πως κάποιες φορές ίσως χάνει την πρωτιά. Δεν πειράζει, έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες...

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 5,5
  • STAR: Breakfast @star - πρεμιέρα 10.3
  • MEGA: Πάμε Δανάη 13,3
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 14,3
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 3,7
  • ALPHA: Super Κατερίνα 19,2