Την έκοψαν από το GNTM επειδή είχε χοντρά πόδια και στέφθηκε «Star Πελοπόννησος»

«Δικαιώθηκα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Την έκοψαν από το GNTM επειδή είχε χοντρά πόδια και στέφθηκε «Star Πελοπόννησος»

To GNTM επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star. Οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι οι οποίοι περίμεναν πως και πως αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μιας και έχει αρκετό ενδιαφέρον ως project.

Μπορεί να είναι ακόμη η αρχή, βέβαια οι ανατροπές δεν έχουν λείψει καθόλου από τα πρώτα κιόλας επεισόδια όπου βλέπουμε τις auditions. Ανάμεσά τους πέρασε και το μοντέλο, η Μαρία Χολίδου.

Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αλλά η ίδια δεν τα παράτησε κι ας μην άκουσε τόσο ευχάριστα σχόλια από την κριτική επιτροπή. Η Μαρία Χολίδου, μετά το GNTM πήρε μέρος σε καλλιστεία και μάλιστα, κέρδισε τον τίτλο «Star Πελοπόννησος», γεγονός το οποίο χαρακτήρισε «δικαίωση», σε δηλώσεις της στο Happy Day.

Το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα αρνητική κριτική, σχολίασαν το σώμα μου, είπαν ότι έχω χοντρά μπούτια, ότι κολλάνε μεταξύ τους, το μαγιό μου, τα παπούτσια μου. Βγήκα και δεν είχα καταλάβει τι έγινε, έβαλα τα κλάματα. Μου φάνηκε αστείο γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι plus size μοντέλο.

Είναι η δική τους κρίση. Δεν θα ξαναπήγαινα. Πιο πολύ με ενόχλησε ο Μπράτης, ο οποίος μου έκανε επίθεση από την πρώτη στιγμή. Η απάντηση ήρθε σήμερα, δικαιώθηκα αλλά πάλι θα βρουν κάτι να πουν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της για το GNTM

GNTM 4: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν πέρασε στην επόμενη φάση

Μπορεί μπροστά από τους κριτές να πέρασαν μερικά φοβερά μοντέλα που τους πήραν το μυαλό, υπήρξαν ωστόσο και μερικοί που αναγκάστηκαν να δουν την πόρτα της εξόδου από το GNTM 4, γεγονός που τους εξόργισε.

Η Μαρία Χολίδου από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κάτι που είδαν οι κριτές από τα πρώτα λεπτά της audition.

Μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε πως πρόκειται για ένα μοντέλο του Instagram και τίποτα παραπάνω ενώ οι κριτές σχολίασαν με αρνητικό τρόπο τα πόδια της. Μόλις βγήκε από την οντισιόν, η νεαρή διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάματα και εξήγησε πως αδικήθηκε.

Το ξέσπασμα της παίκτριας που κόπηκε από το GNTM 4