Μαρία Κανελλοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δικάζονται μαζί και άνθρωποι που δεν έφτιαξαν»

«Το βρίσκω υποκριτικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Κανελλοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δικάζονται μαζί και άνθρωποι που δεν έφτιαξαν»

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» όπου και συμμετέχει. Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για την απόφαση να μην παίζονται σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση.

Η ίδια δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς θέλησε να αναφερθεί και για τα εμβόλια μιας και αποτελεί για όλους ένα φλέγον ζήτημα.

Η Μαρία Κανελλοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τη γραμμή πλεύσης που ακολουθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και δεν παίζουν τηλεοπτικές σειρές που έπαιξε ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω των κατηγοριών βιασμού και απόπειρας βιασμού που εκκρεμούν εις βάρος του η ίδια διαχώρισε τη θέση της.

«Όταν έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η κάθε υπόθεση δεν μπορώ να καταλάβω πώς κόβεται μία σειρά που έπαιζε ο Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι. Ο Φιλιππίδης την πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τη δουλειά, τις επαναλήψεις και κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που περιμένουν αυτό το μικρό δυο φορές τον χρόνο. Για αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δικάζονται μαζί και άνθρωποι που δεν έφτιαξαν. Το βρίσκω υποκριτικό,

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει το εμβόλιο αλλά στην αρχή φοβόταν πάρα πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που κατανοεί όσους ακόμη έχουν ενδοιασμούς».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαρίας Κανελλοπούλου

Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υποστεί παρενόχληση»

Η Μαρία Κανελλοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τις παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου, με την ίδια να εξηγεί πως όλες οι γυναίκες έχουν βιώσει παρενόχληση με κάποιον τρόπο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως θα βοηθούσε αν τα θύματα είχαν μιλήσει λίγο νωρίτερα μιας και τώρα οι καταγγελίες έχουν μαζευτεί όλες μαζί.

«Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία όχι μόνο στο θέατρο αλλά επειδή η δουλειά μας είναι στο φως αυτό το κάνει τρομακτικό… Το φως που πέφτει τώρα, γίνεται με έναν τρόπο που όλα τα αδικήματα τσουβαλιάζονται και γίνονται όλα ένα… Μας παραδόθηκαν μερικά πράγματα ως σοφά και ότι ο φωτισμένους, ο ταλαντούχος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα».

Μαρία Κανελλοπούλου The 2night show

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, είπε: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υποστεί παρενόχληση από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τα πιο σοβαρά…».

Τέλος, για την απώλεια της φίλης της είπε: «Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν μεγάλη απώλεια, ήταν η επιτομή της ζωντάνιας που νόμιζα ότι ποτέ δε θα την αγγίξει τίποτα… Ήμασταν φίλες πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας εκρηκτικός άνθρωπος που έφτιαχνε εκρηκτικές σχέσεις… Η Νατάσα δεν πήρε αυτά που της αναλογούσαν γιατί ήταν ένα δύσκολο παιδί, έτσι λεγόταν τότε…».