Στιγμές ευτυχίας για τον Ηλία Μπόγδανο

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Ηλία Μπόγδανο

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Ηλία Μπόγδανο καθώς είχε τα γενέθλιά του. Ο γνωστός τραγουδιστής έκλεισε τα 31 και όπως ήταν λογικό κοντά του είχε τα αγαπημένα του πρόσωπα για να το γιορτάσει.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα είναι μαζί με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, το ξανθό μοντέλο που το κοινό αγάπησε ήδη από τη βιντεο-κλήση του τραγουδιστή μέσα στο Survivor. Τα δύο παιδιά δείχνουν πολύ αγαπημένα σε κάθε τους εμφάνιση και ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Έτσι, κι αυτή τη φορά επέλεξε να ποστάρει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του μιας και είχε τα γενέθλιά του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου

Ηλίας Μπόγδανος: Φωτογραφίες από τις υπερπολυτελείς διακοπές του με το σκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί

Μπορεί το Survivor 4 να έφτασε στο τέλος του ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος αποφάσισε να αφιερώσει ένα κομμάτι των διακοπών του, στον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μαζί με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, έκαναν βόλτα στις Κυκλάδες με το υπερπολυτελές σκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε.

Πριν από τις διακοπές αυτές, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου βρέθηκαν στην Τουρκία όπου πέρασαν κάποιες μέρες με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και παίκτες του τουρκικού Survivor.

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Ηλία Μπόγδανου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ηλίας Μπόγδανος Ατζούν Ιλιτζαλί διακοπέςΑτζούν Ιλιτζαλί σκάφος

Πόσο κοστίζει το σκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί

Στην Μύκονο βρέθηκε πρόσφατα ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την παρέα του στην οποία ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο Τούρκος παραγωγός που ετοιμάζει πυρετωδώς το Survivor 4, έκανε τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά με το αδιανόητα μεγάλο γιοτ του.

Ωστόσο, μέσα στο νησί όλη η παρέα έκανε τις βόλτες της με το σκάφος που είχαμε δει και σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο «σουλτάνος» των τουρκικών media, όπως τον αποκαλούν, απαθανατίστηκε την ώρα που αποχωρούσε από το εστιατόριο Spilia με το θηριώδες πράσινο ταχύπλοό του.

Με τον Ατζούν στο τιμόνι, το σκάφος που κοστίζει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, σήκωσε ένα τεράστιο κύμα και ο θόρυβος από τις μηχανές του ακούστηκε σε όλο το νησί.