"Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο..." - Η Ζέτα Μακρυπούλια σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά

Αποχώρησε άρον άρον μπροστά από τις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ένα όντως ιδιαίτερο καλοκαίρι, όπως είπε και η ίδια, ήταν το φετινό για την Ζέτα Μακρυπούλια αφού για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια δεν το πέρασε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ωστόσο, η νέα τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως θα την βρει φουλ ανανεωμένη. Το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια για την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παίζει δυνατά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το κανάλι του ΑΝΤ1 δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε ανακοινώσεις, καθώς παραμένουν «ανοιχτά» πολλά βασικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και αυτό είπε στην κάμερα του Breakfast @Star (που δεν τα πήγε καθόλου καλά σε νούμερα στην πρεμιέρα του) που την πέτυχε καθοδόν.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και δεν έχω κάτι να σας πω. Τώρα πάω μέσα να δω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το πως ήταν το φετινό καλοκαίρι για εκείνη απάντησε βιαστικά "ιδιαίτερο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή, εκτός από αυτό της Ζέτας, είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Τάκη Ζαχαράτου, ενώ για την παρουσίαση έχει «παίξει» αυτό του Κρατερού Κατσούλη και του Νικόλα Ράπτη.

"Έχασα δυο παιδιά του Μιχάλη" - Το σοκαριστικό δημοσίευμα για Χατζηγιάννη και Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια εδώ και λίγο καιρό φέρεται πως δεν είναι πια μαζί! Μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους!

Δεν είναι λίγα όσα έχουν γραφτεί για την σχέση τους και τον λόγο που τερμάτισε! Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες που δημοσιεύθηκε το εξώφυλλο του περιοδικού YES ήρθαν τα πάνω κάτω!

Με τίτλο "Έχασα δυο παιδιά του Μιχάλη" αποδίδει τον χωρισμό τους σε... αποβολές και πολύ σκληρές/στενάχωρες καταστάσεις! Εμείς να τονίσουμε πως δεν επιβεβαιώνουμε το ρεπορτάζ. Οι πηγές μας δεν αναφέρουν τίποτα για παιδιά και τέτοια άσχημα σκηνικά.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr