«Για να μην δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου...» - Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές που έχει κάνει

Κι όμως τα παραδέχθηκε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Για να μην δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου...» - Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές που έχει κάνει

Μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τρίτης (21/9), η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την παίκτρια του GNTM 4 που κόπηκε στην οντισιόν λόγω της πλαστικής που είχε κάνει στα χείλη, αποφάσισε να μιλήσει για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η ίδια στο πρόσωπό της.

Όπως εξήγησε λοιπόν στο παρελθόν έβαζε υλικό στα χείλη της, κάτι που σταμάτησε τα τελευταία δύο χρόνια καθώς παρατήρησε πως αλλοιώνεται το πρόσωπό της και δεν ήθελε να το πειράξει άλλο.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για τις πλαστικές της

«Στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικρή, πείραξα τα χείλη μου. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω σταματήσει αυτό το χόμπι, γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να παραμορφωθεί το πρόσωπό σου. Κορίτσια σας το λέω εγώ που το έχω κάνει πιο μικρή, τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να τα αφήνω για να ηρεμούν, για να μην δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου. Πειράξτε διακριτικά.

Όσο μεγαλώνουμε τα χείλη αλλάζουν, είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε. Γνώμη μου, που είμαι πολύ υπέρ και έχω κάνει και πάνω μου. Επειδή έχω δει άσχημα αποτελέσματα και σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Πέταξε τις τρέσες η Κατερίνα Καινούργιου - Άλλος άνθρωπος με τα πραγματικά μαλλιά της

Σε μία αρκετά τολμηρή κίνηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε δίστασε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της χωρίς τις τρέσες.

Η παρουσιάστρια έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, βγάζοντας στη δημοσιότητα βίντεο με τα κανονικά μαλλιά της.

Η ίδια πολλές φορές έχει αστειευτεί με τα μαλλιά της, ενώ όταν τα είχε κάνει κοντά, σχολίαζε συνέχεια πως δεν της αρέσει το μήκος τους, γεγονός που έκανε τον Νίκο Μουτσινά να τη σχολιάζει πολύ συχνά στην εκπομπή του.

«Γεια σας! Νομίζω ότι πρώτη φορά με βλέπετε έτσι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά χωρίς tape, χωρίς extensions, χωρίς τρέσες. Έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά οπότε είναι κοντά και ασύμμετρα. Πολλοί θα μου πείτε ότι μας αρέσεις έτσι και βγες έτσι, όμως ενόψει της νέας σεζόν θέλω να κάνω μια αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Κατερίνα Καινούργιου.