Νάνσυ Αλεξιάδη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό μονόπετρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάνσυ Αλεξιάδη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό μονόπετρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της

Η Νάνσυ Αλεξιάδη μίλησε σήμερα 21/9 στην εκπομπή τουAlpha «Happy Day». Η ξανθιά τραγουδίστρια που την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως δέχτηκε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο από τον αγαπημένο της, το οποίο το έδειξε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προσαρμόζομαι στην καινούρια ζωή, μαθαίνοντας ισπανικά. Πηγαινοέρχομαι Ελλάδα – Ισπανία συνέχεια, γιατί εδώ είναι η οικογένειά μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Γνώρισα τον σύντροφό μου στο Ντουμπάι, μέσω κοινών φίλων. Πήγα για να τραγουδήσω για μία προγραμματισμένη εμφάνιση. Μετά από λίγο καιρό, είπαμε να είμαστε μαζί και έμεινα εγώ στο Ντουμπάι. Είμαστε μαζί τρία χρόνια».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Νάνσυ Αλεξιάδη

Λίγα λόγια για την Νάνσυ Αλεξιάδη

  • Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στην Αθήνα και έζησε κάποια χρόνια στη Λιβαδειά. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι σε ηλικία 19 ετών, ενώ πριν είχε σπουδάσει και ασχοληθεί για λίγο με το σχέδιο, τη μόδα και το styling.
  • Εμφανίστηκε σε γνωστά μαγαζιά με μεγάλα ονόματα μέχρι τον Οκτώβριο του 2004, όπου και έγινε ευρύτερα γνωστή με τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων Fame Story 3. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven.
  • Εμφανίστηκε, την χειμερινή περίοδο 2005-06, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και του Χρήστου Δάντη. Το καλοκαίρι του 2006, εμφανίστηκε με τον Νίκο Βέρτη και τον Γιώργο Χρήστου σε μια σεζόν που κράτησε δέκα μήνες. Τον Ιανουάριο του 2007, ηγείται σχήματος δίπλα στο Χρήστο Μενιδιάτη, στη Θεσσαλονίκη.
  • Η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή ήταν στο cd του Γιώργο Χρήστου, Παντού θα σε ψάχνω, το 2005. Κυκλοφόρησε δύο δίσκους, το Ξέρω ποια Είμαι που βγήκε τον Μάρτιο 2006 και το Αυτά που Είχα Ονειρευτεί τον Οκτώβριο του 2007.