Ξέσπασε η Ντέπυ Γκολεμά για το The Bachelor - «Είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ντέπυ Γκολεμά για το The Bachelor - «Είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα 21/9 η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για τις εκπομπές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στον τομέα της μυθοπλασίας θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Θα έχει ο τηλεθεατής τα βράδια του μια ευχάριστη απασχόληση» και πρόσθεσε: «Οι τηλεθεάσεις αυτή την εποχή δεν έχουν καμία σημασία, τον Οκτώβριο θα δούμε που θα κάτσει η μπάλα».

Και αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη του MEGA λέγοντας ότι ο σταθμός έχει χτίσει ένα «μπετόν αρμέ». «Η Ελεονώρα τα πάει πολύ καλά, το ίδιο και η Δανάη σε σχέση με πέρυσι. Και αυτό γιατί έχει πάρει άλλη ροή γιατί ο κόσμος έχει πάρει μια άλλη ροδή.».

«Η Ζήνα είναι πάντα σταθερή αξία. Στην Τατιάνα δεν θα κάνει καλό η αλλαγή της ώρας αλλά θα το παλέψει. Είναι μαχητής. Η Ελένη είναι η Ελένη. Δεν θα συζητήσουμε κάτι άλλο. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Τον Νίκο τον αγαπώ εξαιρετικά για το χιούμορ του και για το μυαλό του. Φέτος θα είναι το Καλό Μεσημεράκι ένα από τα καλά που θα έχει ο ΣΚΑΙ. ΝΑ κάνει το σταυρό του ο ΣΚΑΙ που έχει τον Νίκο».

Τέλος, χαρακτήρισε αισχρό το Big Brother, όπως και το Bachelor. «H παρουσίαση του Big Brother σαν φιλοσοφία και σαν κόνσεπτ μοιάζει με τη δεκαετία του ’60, αν και είναι μια χαρά παιδιά. Το Bachelor είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ντέπυ Γκολεμά

Έφυγε από την ζωή η αδερφή της Ντέπυς Γκολεμά

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά, με μια ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της Ντέπυς Γκολεμά

«Για μένα ήσουν άγγελος μου και έτσι ανεβαίνεις ψηλά. Θα διαβείς τις ολάνοιχτες πόρτες μέσα σε ψαλμωδίες και τραγούδια που τόσο σου αρέσουν. Η μεγάλη μου αδερφή, η Μάγδα μου, πήρε το δρόμο του ουρανού. Με πρωτοκράτησε αγκαλιά 18 ετών και δε με άφησε ως που να έρθει το Αλχαιμερ και να τα αλλάξει όλα. Αδερφή και μάνα και φίλη και ότι ήθελα. Σε ευχαριστώ Μαγδάκι μου πολύ. Θα θυμάμαι τα τραγούδια σου, τη φροντίδα στη μάνα, τη σπιτική σου λεμονάδα. Απάνω θα βρεις και τον αδερφό μας, τον κολλητό σου που δεν μπόρεσες να μάθεις ότι έφυγε πέρσι Ιούνιο μήνα. Πάντα θα σ’ αγαπώ ώσπου να σε συναντήσω ξανά γλυκιέ μου άγγελε. Ξεκουράσου αγαπημένη μου».

Γκολεμά

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η Ντέπυ Γκολεμά είχε χάσει ακόμα ένα άτομο από τον κοινωνικό της περίγυρο...