Καταγγελία: Καλλιτέχνες αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για να είναι σε σειρές και εκπομπές

Και τα πληρώνουν αδρά...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καταγγελία: Καλλιτέχνες αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για να είναι σε σειρές και εκπομπές

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία για γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές που αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα μοιράστηκε μία προσωπική του εμπειρία, όταν κάποιος τον πλησίασε προκειμένου να του πουλήσει ένα τέτοιο πιστοποιητικό, ενώ τη θέση του για το εμβόλιο ξεκαθάρισε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η καταγγελία για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού καλλιτεχνών

«Έχω προσωπική εμπειρία. Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω “χτύπησε λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο”. Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου να κάνω 300€ κατάθεση.

Και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου. Για να με πείσει μου είπε ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παράσχος.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τον εμβολιασμό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη απώλεια που είχε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχασε την αγαπημένη του ξαδέρφη από τον ιό, η οποία μάλιστα δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε την αποκάλυψη αυτή με αφορμή τη συζήτηση που υπάρχει γύρω από τον εμβολιασμό και ξεκαθάρισε πως πρέπει όλοι να ακούσουμε τους γιατρούς και να προστατευτούμε από τον ιό. Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής είχε κλείσει καθώς δεν τηρούνταν ορισμένα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”.

Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;», είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Βέρτης κορωνοϊός