Σασμός - Τάσος Νούσιας: «Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή για τον θάνατο του Στεφανή»

Αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός - Τάσος Νούσιας: «Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή για τον θάνατο του Στεφανή»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του χαρακτήρα του, του «Στεφανή» στον Σασμό και θέλησε να δώσει και ένα μικρό spoiler για τον δολοφόνο.

Ο Σασμός είναι μία σειρά που από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, κατάφερε να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολουθεί παθιασμένα τις εξελίξεις ενώ παράλληλα σχολιάζει τα όσα γίνονται και στο Twitter.

Οι δηλώσεις του Τάσου Νούσια για τον Σασμό

«Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θάνατος του “Στεφανή”. Ο “Σεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τα λάθη που έχουν προδώσει ήδη τον δολοφόνο - Αυτός σκότωσε τον Στεφανή!

Στο χθεσινό 20/9 επεισόδιο του Σασμού οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν με απίστευτη αγωνία τον Στεφανή, έναν από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, να ξεψυχά πάνω στο χώμα από το πιστόλι ενός άγνωστου άντρα! Ή μήπως δεν είναι και τόσο άγνωστος; Τα σχόλια στο twitter πάντως για το ποιος είναι δίνουν και παίρνουν μέχρι σήμερα!

Πέτρος, Κώστας, Μαθιός ή μήπως ένα πρόσωπο κοντά στον Μανώλη; Αυτές είναι οι επιλογές για το ποιος είναι ο δολοφόνος αλλά το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη οπότε... αν επιλέξεις να συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω, ακολουθεί spoiler...

Σασμός ALPHA ποιος είναι ο δολοφόνος

Πάμε να τα πάρουμε ένα - ένα.

Για όσους ξέρουν από αυτοκίνητα το αμάξι του δολοφόνου είναι Ford Maverick. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το ρολόι. Ο πατέρας του Μανώλη, ο καφετζής, φοράει βέρα και το ρολόι του είναι διαφορετικό. Από την άλλη ο Πετρής έχει εντελώς διαφορετικό σωματότυπο! Ακόμα να καταλάβετε;

Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος καλέ!

Σασμός δολοφόνος Στεφανή