Η δήλωση "καρφί" του Νίκου Αναδιώτη για την Σπυροπούλου: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν...»

«Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η δήλωση

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα ο ίδιος μίλησε για την ζωή του αλλά και για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες που τον έχουμε δει ανά καιρούς. Επιπλέον αναφέρθηκε και για την πίστη του στον θεό.

Ο Νίκος Ανδιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε με τη Βασιλική να μείνουμε στο Αίγιο όταν εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο γιο μας. Μπορεί και να καταλήξω στο Αίγιο, να γίνει αυτό το λιμάνι μου».

Και συνέχισε λέγονατας: «Φέτος δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποια τηλεοπτική πρόταση και σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας στο Αίγιο».

«Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Η συνεργασία μου με την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ήταν δύσκολη, αλλά τη δυσκόλευα κι εγώ με τη σειρά μου. Είχε περάσει από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” αλλά ήθελα να τηρήσω την συμφωνία μας», πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι», ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι του είχε γίνει πρόταση για συμμετοχή στο Survivor. Για τη σχέση του με το Θεό, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Η σχέση μου με τον Θεό ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη.

Είχα τρία σοβαρά ατυχήματα με αυτοκίνητο και εγώ βγήκα με αμυχές. Θεωρώ ότι κάποιος με έσωσε», ενώ δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε που είπε ότι κοινώνησε εν μέσω κορωνοϊού, όμως «αν προβλημάτισα κάποιους ζητώ συγγνώμη».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη

Λίγα λόγια για τον Νίκο Αναδιώτη

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα ενώ μεγάλωσε στο Αίγιο. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών από όπου κι αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Μετά το πτυχίο του εγκαταστάθηκε στην Πάτρα για να σπουδάσει φυσικοθεραπεία ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το modeling.

Στο χώρο της μόδας έλαβε μέρος σε αρκετές επιδείξεις και φωτογραφίσεις ενώ συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Μάκη Τσέλιο. Το 2011, ύστερα από casting, πήρε έναν από τους βασικούς ρόλους στην κωμική σειρά του MEGA, Οι Βασιλιάδες ξεκινώντας την ενασχόληση του με την υποκριτική και την τηλεόρασηΣτους Βασιλιάδες έπαιξε μαζί με τους Κώστα Κόκλα, Ζέτα Δούκα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Βασιλική Ανδρίτσου, Πάνο Βλάχο κ.ά.

Την τηλεοπτική σεζόν 2012-2013 έλαβε μέρος στον τρίτο κύκλο του χορευτικού talent show Dancing with the Stars στον ANT1 φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Το 2013 έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Το σπίτι της Έμμας ενώ από τον Μάρτιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2014 υπήρξε συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή "Happy Day στον Alpha".

Τη σεζόν 2014-2015 άνηκε στο βασικό καστ της δραματικής σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, Δικαίωση ενώ ήταν συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη πρωινή εκπομπή του ALPHA, "Σπίτι μου, σπιτάκι μου". Τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε στην δραματική σειρά "Τα 5 Κλειδιά" στον ANT1 μαζί με τους Χρύσα Παππά, Αντώνη Φραγκάκη, Νίκη Παλληκαράκη κ.ά..

Την επόμενη σεζόν έλαβε μέρος στο reality επιβίωσης Nomads όπου έφτασε μέχρι την τελική τετράδα. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταξίδεψε στο Παλαουάν στις Φιλιππίνες όπου έμεινε για 13 εβδομάδες. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε μαζί με την Νικολέττα Ράλλη την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10:00" κατά την καλοκαιρινή περίοδο στον ANT1.