Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ξέσπασε ο Σταμάτης Κόκοτας - «Αυτά τα λέτε εσείς, ούτε να τα ακούω δεν θέλω»

«Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι...»

Ξέσπασε ο Σταμάτης Κόκοτας - «Αυτά τα λέτε εσείς, ούτε να τα ακούω δεν θέλω»
News 21.09.2021 15:27
Από Ίρις Βίλα

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Κόκοτας ο οποίας μέσα σε όλα ξέσπασε έντονα όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής του έκανε μια ερώτηση. Δείτε επίσης εδώ τι είχε αναφέρει η Μπέτυ Μαγγίρα για την εκπομπή της.

«Πώς σας φαίνεται το ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο τραγούδι, έχουμε πολύ ωραίες λαϊκές φωνές… Για παράδειγμα, τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την κυρία Πάολα σαν τραγουδίστρια που είναι από πολύ νέα στο τραγούδι και την έχουν παρομοιάσει σαν από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή;», ρώτησε η Μαρία Αντωνά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Δείτε παρακάτω την αντίδραση του Σταμάτη Κόκοτα

Λίγα λόγια για τον Σταμάτη Κόκοτα

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής.
  • Όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.α.
  • Κατά τη Στρατιωτική δικτατορία συμμετείχε στους χουντικούς εορτασμούς της επετείου της 21ης Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς και τραγουδιστές.
  • Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι μακριές φαβορίτες του. Ο γιος του, Δημήτρης, είναι επίσης τραγουδιστής. Είναι δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Ασχολήθηκε, επίσης, με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της η Μπέτυ Μαγγίρα - Συγκινημένοι οι συνεργάτες της

Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN - «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Share