Στιγμές ευτυχίας για την Φωτεινή Αθερίδου - Ο γιος της είχε γενέθλια

Η ανάρτηση στο Instagram και τα τρυφερά της λόγια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Φωτεινή Αθερίδου - Ο γιος της είχε γενέθλια

Η Φωτεινή Αθερίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η χθεσινή ημέρα για εκείνην αλλά και την οικογένειά της ήταν άκρως ιδιαίτερη καθώς ο γιος της καρπός του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, είχε γενέθλια.

Ο μοναχογιός τους έγινε δύο ετών και οι γονείς του γιόρτασαν τα γενέθλιά του στο σπίτι παρουσία φίλων τους οι οποίοι έκαναν αναρτήσεις στα προσωπικά τους μέσα.

Η περήφανη μαμά, που είναι δραστήρια στα social media, ευχήθηκε στο μοναχογιό της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας για το πόσο ξεχωριστό παιδί είναι το αγοράκι της. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«2 ετών …

Δυο χρόνια ζωής πέρασαν νερό ! Τα δυο πιο ωραία χρόνια της ζωή μας …. Έγινε άνθρωπος , με άποψη , με δική του προσωπικότητα , με δικές του παραξενιές και χαρακτήρα !

Έγινε υπομονετικός ( δεν είμαι ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του) , συμπονετικός , τρυφερός , αλήτης , δυναμικός , τσαχπινης , με τρομερό αυτοσαρκασμό ( δε το έχω ξανά δει σε τόσο μικρό παιδί ) και αντίληψη ! Δυο χρόνια μόνο και έχει ολόκληρο δικό του εαυτό !

Χρόνια πολλά στον κούκλο μου! Στο θαύμα της ζωής μου #birthdayboy #myboy #2yearsold #herocks #love #happiness #happybirthday».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου

Φωτεινή Αθερίδου: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Η Φωτεινή Αθερίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφερε στον κόσμο το μωράκι της, καρπός του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Πιο συγκεκριμένη η γνωστή ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγινα μαζί με τα αγαπημένα της άτομα καθώς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η ίδια παρόλο που είναι μητέρα δεν την σταματά από το να είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της.

Μάλιστα στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αγαπάς; Πόσο; Τόσοοο!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου