Λύγισε on air η Κατερίνα Καραβάτου - «Έκανα μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσω»

«Γενικά είμαι στεναχωρημένη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λύγισε on air η Κατερίνα Καραβάτου - «Έκανα μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσω»

Καλεσμένη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 21/9 η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Ελένη» μέσα από την συχνότητα του Mega λίγο πριν κάνει κι εκείνη την δική της πρεμιέρα αφού αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην Ελένη μετά το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη και δάκρυσε μιλώντας για τα όσα έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι μέσα στη δουλειά μου μιλώ πολύ για μένα.

Θέλω να διασκεδάζω τους ανθρώπους. Υπάρχουν όμως στιγμές που δεν είναι ίδιες. Φέτος μπορεί να με είδατε θυμωμένη ενώ παλιότερα με βλέπατε… δειλή. Εγώ πάντα κρατάω τα προσχήματα.». Και πρόσθεσε στην Ελένη: «Θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό. Θέλω να είμαι εντάξει γιατί όταν δεν είμαι ζορίζομαι ιδιαίτερα. Αυτό μου δίνει μια τεράστια δύναμη.

Όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και έχεις πει την αλήθεια τότε αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι τότε οι άλλοι είναι λάθος. Τότε έχεις τη δύναμη να πεις πράγματα που παλιότερα δεν θα έλεγες και να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος. Αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου.

Δεν ήθελα καθόλου να είμαι μετρημένη και αυτή τη στιγμή δεν είμαι μετρημένη» και δάκρυσε. Και συνέχισε λέγοντας: «Γενικά είμαι στεναχωρημένη. Πρέπει να μιλάμε καθαρά. Κάνουμε μια δουλειά. Ας το συζητήσουμε για να έχουμε πάντα την καρδιά μας καθαρή.

Εγώ αυτό που κρατώ είναι ότι όλους αυτούς που προσπάθησαν στο παρελθόν ή τώρα να μου κάνουν κακό εγώ τους κοιτάω στα μάτια. Αυτοί μπορούν;». Και η Ελένη Μενεγάκη φανερά αμήχανη είπε: «Δεν ξέρω πού να πάω την κουβέντα. Είναι τόσο δυνατή η αλήθεια σου».

Και συνέχισε η Κατερίνα Καραβάτου:«Δε νομίζω ότι είδα κάποιον άνθρωπο χαρούμενο γύρω μου το καλοκαίρι. Πρέπει ενωμένοι και καθαροί να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλιώς δεν βγαίνει. Οι εγωισμοί και οι εγωπάθειες είναι τόσο πασέ!». Και τόνισε: «Την έκανα με κόπο και αποφασιστικότητα την προσπάθεια να προχωρήσω μπροστά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής "Τι Λες Τώρα" - Ξανά μαζί Ηλιάκη και Καραβάτου

Την νέα τους εκπομπή ετοιμάζουν η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη, οι οποίες πρόκειται να συνεργαστούν ξανά μετά από χρόνια. Μάλιστα, πριν λίγο κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ τους.

Οι δύο γυναίκες και φίλες θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή Τι λες τώρα. Μαζί τους θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αλλά και ο Βασίλης Βλάχος.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 13:50 και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι άκρως απολαυστικό.

Το τρείλερ της εκπομπής της Καραβάτου - Ηλιάκη