Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ασύλληπτο - Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει σεφ ο Πάνος Ιωαννίδης

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Ασύλληπτο - Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει σεφ ο Πάνος Ιωαννίδης
News 21.09.2021 20:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής [email protected] και στον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο αγαπημένος κριτής του Masterchef μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε στο παρελθόν, πολύ πριν γίνει σεφ.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην αγάπη του στην μαγειρική, στα εφηβικά του χρόνια αλλά και στην αγάπη του για το... delivery!

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη

«Από πολύ μικρός με ενδιέφερε η μαγειρική, έμπαινα στην κουζίνα να δω τι μαγείρευε η γιαγιά μου, η μαμά μου, ρωτούσα. Ειδικά οι πολίτισσες γιαγιάδες, καταλαβαίνεις! Προσπαθώ ακόμη να πιάσω αυτή τη γεύση που θυμάμαι από τη γιαγιά, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ήμουν ανήσυχο νιάτο, μακρύ μαλλί, δεν ήμουν ήσυχο παιδί.

Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε μαγαζιά με τουριστικά είδη. Πωλούσα και κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο. Με έπιασαν μια μέρα χωρίς άδεια και σταμάτησα. Ένας MasterChef τρώει… delivery! Σπίτι σπάνια θα μαγειρέψω, κάτι πάρα πολύ γρήγορο. Αν ανοίξεις το ψυγείο του σπιτιού μου θα βρεις σίγουρα κάτι ληγμένο. Είναι ένα συν η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει. Δεν το έχω πολύ ανάγκη αλλά το λαμβάνω υπόψη.

Στην αρχή ντρεπόμουν με τις κάμερες, ένιωθα μια αμηχανία. Τώρα το έχω συνηθίσει, την αγνοώ και είμαι ο εαυτός μου και όλα καλά». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δηλώσει παλιότερα συνέντευξη στο Top Chef.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τα μέτρα στην εστίαση

Ο Πάνος Ιωαννίδης συνδέθηκε στο Live News και μίλησε για τα νέα μέτρα αναφορικά με τους ανεμβολίαστους.

Ο γνωστός και καταξιωμένος σεφ έδειξε έντονα την ενόχληση του ενώ δήλωσε πως οι αλλαγές αυτές πρόκειται να επηρεάσουν αρκετά την εστίαση.

«Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση πέρα από δύσκολη γιατί καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιους θα βάλουμε στα μαγαζιά μας. Σκεφτόμαστε πως θα γίνει αυτό κι υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Πώς θα διαχωρίζουμε στα μαγαζιά εμβολιασμένους και μη στις παρέες. Επίσης δεν έχουν όλα τα μαγαζιά εξωτερικό χώρο και για παράδειγμα η δική μας επιχείρηση απασχολεί 31 άτομα αυτήν την στιγμή, έχουμε πάνω από 70 καθίσματα και δεν αξιοποιούμε ούτε τα 20. Άρα καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο όλο αυτό.

Η μία λύση είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί όλη η Ελλάδα αλλά από την άλλη υπάρχει κόσμος που φοβάται κι υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Σίγουρα δεν θα εμβολιστεί όλος ο κόσμος, οπότε τι κάνουμε εκεί; Καλούμαστε εμείς να σταματήσουμε ανθρώπους, που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο; Το κατανοώ αλλά το πρακτικό ζήτημα να το λύσουμε εμείς. Να έχουμε κάποιον στην πόρτα και να λέμε α δεν έχετε το πιστοποιητικό και δεν μπορείτε να μπείτε.

Αυτό είναι ένας διαχωρισμός γιατί δεν βγήκε κανείς να πει ότι το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό, άρα το να μη σε δέχομαι στο μαγαζί μου είναι οριακά αντισυνταγματικό. Το καταλαβαίνω να το διαχωρίσω σε αυτούς που καπνίζουν και σε εκείνους που δεν αλλά για το εμβόλιο είναι καθαρά στην δική του απόφαση. Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Με το μπορεί αν έχεις covid , δεν γίνεται να λειτουργήσουμε έτσι. Δεν ξέρω τι θα γίνει κι αυτήν την στιγμή απλά λειτουργούμε.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απέρριψαν την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί οι κριτές του MasterChef

MasterChef 5 - Πάνος Ιωαννίδης: «Έχω συγκινηθεί με την Μαργαρίτα! Έχει ένα χάρισμα»

Share