Χαζομπαμπάς με τα όλα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Με το καρότσι και την σύντροφο στην Αθήνα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαζομπαμπάς με τα όλα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Με το καρότσι και την σύντροφο στην Αθήνα

Μετά τον ολοκληρωτικό θρίαμβο στο NBA ήρθε και ο... γλυκύτερος θρίαμβος στην οικογενειακή του ζωή, αφού όπως αποκάλυπτε στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την τελική νίκη των Milwaukee Bucks, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γινόταν για δεύτερη φορά πατέρας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, άφησε τις διακοπές του στην Ελλάδα για να επιστρέψει στο πλευρό της συντρόφου του Μαράια Ριντλσπρίνγκερ, μέχρι να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους. Ενάμιση μήνα μετά βρίσκονται μαζί στη χώρα μας, κι ενώ συνεχίζεται το μπασκετικό break για τον άσο των «Ελαφιών», δεν υπάρχει... break από την πολυάσχολη ζωή με δύο μικρά παιδιά, με τον ίδιο πάντως να απολαμβάνει αυτές τις στιγμές.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ο φακός του YOU τον συνάντησε κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, για πρώτη φορά μαζί με τους δύο γιους του και τη σύντροφό του, να μοιράζεται μαζί της τα οικογενειακά βάρη και να δείχνει έμπρακτα πως τη στηρίζει στο μεγάλωμα τους. Εκείνη από την πλευρά της δεν αφήνει στιγμή τον μάρσιπο με τον μικρό της γιο, ενώ «μαλώνει» και τον Γιάννη, χωρίς να φοβάται να του πει δημόσια να αλλάξει πάνες - αν κι εκείνος δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστεί.

Καμαρωτός μπαμπάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο περιοδικό you

Πάνω απ' όλα τα παιδιά του

Για χάρη των γιων του καθυστέρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην πολιτογράφιση του αδελφού του και της μητέρας του. Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο και ο βενιαμίν της οικογένειας, Άλεξ πήραν την ελληνική υπηκοότητα (δείτε φωτογραφίες), με τον Γιάννη να φτάνει αργοπορημένος και να παραδέχεται στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως έφταιγε το babysitting - με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να δείχνει κατανόηση από την πλευρά της για τα διπλά του... βάσανα. Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είπε στους δημοσιογράφους: “Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα πήραμε και την σφραγίδα και είμαστε χαρούμενοι. Έγιναν Έλληνες πολίτες ο Άλεξ και η μητέρα μου”.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ