Γιάννης Αποστολάκης: Σε σχέση και φουλ ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του GNTM

Τα καυτά φιλιά στα χείλη, σε μπεργκεράδικο της Γλυφάδας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Αποστολάκης: Σε σχέση και φουλ ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του GNTM

Μετά τις φήμες που έλεγαν πως διατηρούσε σχέση με νικήτρια του GNTM, τελικά είναι ερωτευμένος με πρώην παίκτρια που ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Μάλιστα, ο Γιάννης Αποστολάκης είναι τρελός για τα μάτια της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Αποστολάκη

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, άνθρωπος της εφημερίδας εντόπισε τον σεφ και την... Βάσω Βιλέγκας που γνωρίσαμε στο GNTM του ΑΝΤ1 το περασμένο Σάββατο λίγο μετά τις 11 το βράδυ σε γνωστό μπεργκεράδικο της Γλυφάδας, μαζί με ακόμη δυο άτομα.

Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, οι κινήσεις του ενός προς τον άλλο έγιναν πιο διαχυτικές φτάνοντας μέχρι και σε φλογερά φιλιά στα χείλη.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Αποστολάκη που θα δούμε στο MasterChef 5

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία προσπάθησε να συνδυάσει το 2 μεγάλα του πάθη: τη θάλασσα και τη μαγειρική. Από τα 17 του δουλεύει σε ιστιοπλοϊκά σκάφη ως skipper και μάγειρας. Εγκατέλειψε τις σπουδές στο τμήμα Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος για να ασχοληθεί πιο συστηματικά με την μαγειρική. Όνειρό του είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει άγνωστες τοπικές κουζίνες.

Ο Γιάννης Αποστολάκης που έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το 2010 είναι γιος του Ναύαρχου, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Γιάννης Αποστολάκης πατέρας Ναύαρχος

Πριν λίγο διάστημα, μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο παρουσίαζαν την εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στον ΣΚΑΙ και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει ως coach των παικτών στον τρίτο κύκλο του Master Chef. O ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης φέρεται έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και είχε στηρίξει την απόφασή του να συμμετάσχει στο Master