Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού - «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης;»

« Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού - «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης;»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε η Άννα Φόνσου, όπου μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η ηθοποιός και πρώην Πρόεδρος του ΣΕΗ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουν, καθώς σίγουρα θα έχουν μετανιώσει τις πράξεις τους.

«Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να…Τρομερό. Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου (Δείτε εδώ το βίντεο της)

Το σχόλιο και η ενόχληση της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά στο άκουσμα των δηλώσεων της, ενοχλήθηκε έντονα και θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά το “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι δεν θα το έχει ακούσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Λυπάμαι πάρα πολύ, για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Λήδα Πρωτοψάλτη όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην μουσική παράσταση «Όμορφη Πόλη» όπου συμμετέχει αλλά αποκάλυψε και άγνωστες ιστορίες από την ζωή της.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και για την σχέση της που είχε με το Μίκη Θεοδωράκη πριν φύγει από την ζωή αλλά σχολίασε και τον Δημήτρη Λιγνάδη έπειτα από τις ραγδαίες εξελίξεις.

Η Λήδα Πρωτοψάλτη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν φυσικό φαινόμενο, άνθρωπος παθιασμένος με τη ζωή, την τέχνη και τον πολιτισμό. Εγώ τον ήξερα από 8 χρονών» δήλωσε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα η Λήδα Πρωτοψάλτη, αποκαλύπτοντας την ιστορία της γνωριμία της με τον κορυφαίο συνθέτη.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τα βήματά της στο χώρο του ελληνικού θεάτρου, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν την φωνάζανε για παραστάσεις στην Επίδαυρο. «Πήγαινε ο καθένας στην Επίδαυρο και δεν με φωνάζανε. Ήτανε το παράπονό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λήδα Πρωτοψάλτη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Λήδα Πρωτοψάλτη μίλησε για την τρυφερή σχέση της με τον γιο της: «Ένιωθα ότι οι ζωές μας ενώθηκαν με έναν διαφορετικό τρόπο, όταν γέννησα τον Κώστα. Ο γιος μου είναι ζωή μου. Oι άνδρες που είχα ζηλεύανε τη σχέση που έχω με τον γιο μου».

«Ο Δαλιανίδης μου εκμυστηρεύτηκε ότι όλο το ελληνικό θέατρο του είχε ζητήσει το ρόλο της Εκάβης στο «Τρίτο Στεφάνι»» αποκάλυψε η Λήδα Πρωτοψάλτη μιλώντας για τη συνεργασία της με τον κορυφαίο διάσημο σκηνοθέτη στην τηλεόραση, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς, κατά το οποίο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης την τραυμάτισε κατά λάθος.

«Στην πρώτη μας δουλειά στην τηλεόραση ήταν παιδιά ο Δημήτρης Λιγνάδης και η Μαρίνα Υψηλάντη» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Λήδα Πρωτοψάλτη, ενώ αναφερόμενη στην φυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: «Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήταν γι’ αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δεν ξέρω, τι να πεις; Γι’ αυτό λέμε ότι η ζωή είναι δύσκολη. Τι άλλο να σου τύχει από αυτό;» δήλωσε η ίδια ενώ απαντώντας στο αν σοκαρίστηκε από τις καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη είπε:

«Στεναχωρήθηκα, θλίβομαι. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Μπερδεύεται ο κόσμος και χάνει την εμπιστοσύνη του στους ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί και αυτοί είναι άνθρωποι, με αδυναμίες, με ό,τι θέλεις».