Ευχάριστα νέα για την Σάσα Σταμάτη - Ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Και όμως...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Σάσα Σταμάτη - Ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Σάσα Σταμάτη, με το νέο να γίνεται γνωστό στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση, ωστόσο, με έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν στην παρουσίαση.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή και έκανε μερικές αποκαλύψεις για το Just the 2 of us που κάνει σύντομα πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη στο Just the 2 of us

Όπως είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, η Σάσα Σταμάτη θα τραγουδά στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη.

Στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και την κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε το πρωί της Κυριακής (19/9) η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει με τον Νίκο Κοκλώνη, μια συνεργασία που ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες μέσα από τα social media.

Η Σάσα Σταμάτη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον αέρα του Love It

Στην κάμερα της εκπομπής Love It, παραχώρησε συνέντευξη η Σάσα Σταμάτη με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά και επίσημη την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Ανακοίνωσε μάλιστα, μια εγκυμοσύνη, αφήνοντας τους όλους άφωνους.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που πρόσφατα έγινε θεία, αναμένεται να γίνει... και πάλι καθώς αποκάλυψε πως η σύζυγος του αδερφού της είναι και πάλι έγκυος.

Η χαρά της δεν κρύβεται, καθώς ήδη έχει τεράστια αδυναμία στο πρώτο της ανιψάκι και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της.