Στιγμές ευτυχίας για τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Η κόρη του έγινε 11 ετών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή αλλά και στην οικογένειά του. Ο ίδιος πολύ σπάνια θα δημοσιεύσει με τα δυο παιδάκια του.

Μπορεί οι αναρτήσεις στο Instagram να είναι λίγες, αλλά όσες έχει δημοσιεύσει είναι αρκετά απολαυστικές καθώς μαρτυρούν ότι είναι ένας πολύ τρυφερός και δοτικός μπαμπάς.

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην αγαπημένη του κορούλα η οποία έγινε μόλις 11 ετών. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που αναρτά με την κόρη του αλλά και το γιο του ο οποίος είναι 14.

Δείτε παρακάτω σχετικές αναρτήσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ευχάριστα νέα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον υπέροχα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει ανανεωμένος, με νέο λογότυπο αλλά και πιο συναρπαστικός από ποτέ, με την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Σταθερές αξίες και αυτή τη χρονιά, το αστείρευτο χιούμορ του Πέτρου Πολυχρονίδη, οι απίθανες απαντήσεις των παικτών που γίνονται viral, η χαρά του παιχνιδιού, η αγωνία του αποτελέσματος, τα πολλά μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο, καλοπροαίρετο χιούμορ και με αποστάσεις ασφαλείας, τους παίκτες. Όπως πάντα, συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο

πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και τη νέα σεζόν, θα ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Γιατί στον “Τροχό της Τύχης” όποιος γυρίζει κερδίζει, για 8η χρονιά!

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 18:40

Κυριακή έως Παρασκευή

 Ευχάριστα νέα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη