Λύγισε στον αέρα της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας

Ποιος ήταν ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λύγισε στον αέρα της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας

Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega ήταν αρκετό προκειμένου ο Σάββας Πούμπουρας να λυγίσει on air.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο όταν η Ελένη Μενεγάκη τον αντίκρισε να κλαίει. Όπως είναι λογικό συγκινήθηκε καθώς έχει γίνει πρόσφατα μπαμπάς.

Η Λίντα Κάρολ από το Τέξας μετά από 58 χρόνια την Ελληνίδα μητέρα της στην ορεινή Ναυπακτία και αυτή η ιστορία υιοθεσίας και επανένωσης ήταν αρκετή για να τον συγκινήσει. «Σε καλό σου μεσημεριάτικο. Το παιδί μου σκέφτηκα, ότι... ξέρεις, ότι το χάνεις ξαφνικά και το βλέπεις μετά από... Έλα ρε παιδάκι μου μεσημεριάτικο...».

Δείτε παρακάτω τον Σάββα Πούμπουρα

Επική στιγμή για Μενεγάκη - Πούμπουρα

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πάντοτε ευδιάθετη και αυτό βγαίνει προς τα έξω καθώς το χιούμορ της σε συνδυασμό με τους συνεργάτες της τα λέει όλα.

Έτσι, ένα από τα μεγάλα πειραχτήρια της παρέας είναι ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος κλήθηκε να κάνει αναρρίχηση και θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία του στην παρουσιάστρια.

Ξεκίνησε λοιπόν από την αρχή για το τηλεφώνημα που δέχτηκε και κάπου εκεί, η παρουσιάστρια άρχισε να γελά με την ψυχή της και να τον σπρώχνει, όπως χαρακτηριστικά κάνει όλα αυτά τα χρόνια που εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Ωστόσο φάνηκε ότι χρησιμοποίησε λίγη παραπάνω δύναμη, με τον Σάββα να καταλήγει στο πάτωμα και την ίδια να τον… ακολουθεί για να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»