Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φανή Δρακοπούλου για Παντελή Παντελίδη: «Λείπει και πάντα θα λείπει»

«Είχε αλλάξει τη νύχτα και τη διασκέδαση»

Φανή Δρακοπούλου για Παντελή Παντελίδη: «Λείπει και πάντα θα λείπει»
News 22.09.2021 16:37
Από Ίρις Βίλα

Η Φανή Δρακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη όπου είπε χαρακτηριστικά: Ήθελα πάρα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια και όταν χτύπησαν τα καμπανάκια και ήρθα στην ηλικία της ωρίμανσης, το έκανα.

Τον σύζυγό μου τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά σε μια δισκογραφική που συνεργαζόμουν. Είναι ο καλύτερος πατέρας. Βοηθάει, κάνει τα πάντα, είναι υπέροχος». Για τον Παντελή Παντελίδη, η Φανή Δρακοπούλου απάντησε:

«Του άρεσε πολύ το τραγούδι μου “Εκκρεμότητες”. Όταν έφυγε από τη ζωή, δούλεψα με το ίδιο σχήμα που τραγουδούσε στο ίδιο μαγαζί και υπήρχε μια περίεργη αύρα. Όλος ο κόσμος εκεί αισθανόταν αυτή τη λύπη, αυτή την απουσία». «Ο Παντελίδης λείπει και πάντα θα λείπει. Είχε αλλάξει τη νύχτα και τη διασκέδαση».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις για τον Παντελή Παντελίδη

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Όσο ανεβαίνω επαγγελματικά, θα αισθάνομαι πιο κοντά...»

Με την οικογένεια του να έχει πληρωθεί από την Μίνα Αρναούτη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, αλλά και τα όνειρα του. Δεν γινόταν δε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

«Όσο πιο ψηλά φτάσω τόσο πιο κοντά μου θα αισθάνομαι τον Παντελή», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο αδερφός του που έχει ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του.

«Ακούω πολλούς που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, εγώ και η οικογένειά μου δεν το έχουμε καταλάβει», είπε για τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή, του οποίου τα τραγούδια ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιαστικό: Το κοινό σημείο στον θάνατο του Mad Clip και του Παντελή Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης: «Τσακίζει» κόκκαλα η ανάρτηση της μητέρας του για την σημερινή του γιορτή

Share