Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σασμός: Ο Κώστας Νικούλι απαντά για τον δολοφόνο του Στεφανή - «Όλοι θα ήθελαν να τον σκοτώσουν αλλά...»

«Θα ακολουθήσουν κι άλλα φονικά»

Σασμός: Ο Κώστας Νικούλι απαντά για τον δολοφόνο του Στεφανή - «Όλοι θα ήθελαν να τον σκοτώσουν αλλά...»
News 22.09.2021 20:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε μέσω skype το πρωί της Τρίτης (22/9) ο Κώστας Νικούλι. Ο πρωταγωνιστής του Σασμού αναφέρθηκε στις εξελίξεις της επιτυχμένης σειράς του ALPHA αλλά και στον δολοφόνο του Στεφανή.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Νικούλι για τον Σασμό

«Θα ακολουθήσουν κι άλλα φονικά, μέχρι τον “Σασμό”.

Η αποκάλυψη της πλήρους ιστορίας θα πάρει λίγο χρόνο. Ο δραματουργικός ιστός για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της ιστορίας.

Με κάποιο τρόπο ο Στεφανής πέθανε από όλο το χωριό κι από τα ίδια του τα λάθη. Όλοι φοβούνται όλοι θα ήθελαν να τον σκοτώσουν… Από τον Κώστα, τον σύζυγο της Άσπας, και διάφοροι άλλοι… Το ερώτημα για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα πλανάται κι ο «τηλεθεατής θα πάρει την απόστασή του».

Spoiler για τον δολοφόνο του Στεφανή - «Υπάρχει λόγος που δεν μιλάει ο Μανώλης»

Ο Στεφανής έπεσε νεκρός και έτσι, το πρωί της Τρίτης (21/9), ο Γιώργος Αμούτζας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και έδωσε το δικό του spoiler για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως υπάρχουν μερικά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν το κοινό στην ανακάλυψη του δολοφόνου, ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως σε λίγο καιρό θα μάθουμε ποιος πήρε τη ζωή από τον Στεφανή.

«Ο Μανωλάκης δεν θα μιλήσει. Υπάρχει λόγος και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Ο Μανώλης είναι κολλητός του Νικηφόρου, γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί γι αυτόν και οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, σε συνδυασμό με το ότι γενικά είναι ένα πολύ κλειστό παιδί.

Οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε ένα παιδί κλειστό, που δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ειδικά, όταν βλέπει ότι το να ανακοινώσει αυτό που έχει δει, το οποίο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή και ίσως και νέα βεντέτα.

Το δωμάτιο που μπήκε ο δολοφόνος δεν το έχουμε ξαναδεί. Θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος, γιατί θα δούμε μια πολύ σημαντική σχέση να εξελίσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Νικηφόρο. Ο κόσμος δεν θα αργήσει να μάθει τον δολοφόνο, ο Νικηφόρος, που είναι ο τραγικός ήρωας, γενικά στη σειρά τα μαθαίνει όλα τελευταίος».

Όσο για την κουβέντα που του είπε ο Στεφανής λίγο πριν ξεψυχήσει: «Ο Νικηφόρος βλέπει εφιάλτες, είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Θα έχει εσωτερικό πρόβλημα. Προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά του είπε. Πρσπάθησε να του πει ποιος είναι ο δολοφόνος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στον Σασμό - Ο νέος "σκοτεινός" χαρακτήρας που εισβάλλει στην σειρά σε μια εβδομάδα από τώρα!

Σασμός: Η ηλικία, η καταγωγή και η σύντροφος του τηλεοπτικού Πέτρου

Share