Σκέφτεται να κινηθεί νομικά η Ιωάννα Τούνη - Τι συμβαίνει;

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σκέφτεται να κινηθεί νομικά η Ιωάννα Τούνη - Τι συμβαίνει;

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο ελληνικό Instagram καθώς η ίδια αποκαλεί τον εαυτό του Influencer, και όπως είναι λογικό δεν έχει άδικο καθώς έχει μεγάλη απήχηση παρά το μεγάλο σάλο που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό με τις δηλώσεις της.

Έτσι, το φως της δημοσιότητας είδες πριν από λίγες ημέρες ο τιμοκατάλογος με τις ανάλογες χρεώσεις την Influencer σχετικά με κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram, με τις συνεργασίες που κάνει με διάφορες εταιρείες.

Λίγες ημέρες αργότερα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» την "τσάκωσε" προκειμένου να την ρωτήσουν εάν ισχύει ο τιμοκατάλογος που έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχω κουραστεί. Καμία ερώτηση, δεν έχω να πω τίποτα».

Πάντως, αξίζει να πούμε πως σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε off camera ότι είναι πολύ στεναχωρημένη με το έχει συμβεί και σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη

Στην τηλεόραση η Ιωάννα Τούνη - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδκτυακούς της φίλους πως σε λίγο καιρό πρόκειται να τη δούμε σε ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Η γνωστή influencer, η οποία πληρώνεται αδρά για μία δημοσίευσή της στα social media, θα κάνει το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα. Μπορεί να μην είπε ξεκαθάρα σε ποιο πρόγραμμα θα βρίσκεται ωστόσο γνωρίζουμε πως θα είναι στο J2US.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα

«Θα με δείτε πολύ σύντομα σε ένα προτζεκτ της tv. Ήρθα πάλι Αθήνα γιατί έχω δουλειά, δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να σας πω τι δουλειά έχω, νομίζω δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα σας το πω σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.