Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Ας μην θυμάται τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη...»

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου:  «Ας μην θυμάται τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη...»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της καθώς πέρα από τα επαγγελματικά της η ίδια είναι εξίσου καλά και στα προσωπικά της καθώς όπως φαίνεται ο αγαπημένος της, της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Μάλιστα, η ίδια εχθές γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της ενώ στο πάρτι της παρουσιάστριας βρέθηκαν και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, με την ίδια να μιλάει για τα επαγγελματικά της, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα γενέθλιά μου φέτος με τον Βασίλη είναι ακόμα πιο ωραία. Η σχέση της μαμάς μου με τον Βασίλη είναι πολύ καλή. Η μαμά μου δεν είναι καθόλου πιεστική. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Είναι αχάριστο να σκεφτούμε να κάνω κάτι ζωντανό, ενώ τώρα κάνω κάτι άλλο».

Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε πως: «Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη θυμάμαι, ήταν τα ξεκινήματά μου κι ευτυχώς πάτησα σε αυτά για να τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου