Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελεονώρα Μελέτη: «Να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” πρόσωπα της τηλεόρασης»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελεονώρα Μελέτη: «Να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” πρόσωπα της τηλεόρασης»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα "ανοίχτηκε" για τα καλά στην Ελένη Μενεγάκη αφού όταν ρωτήθηκε ποια είναι «τα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας» η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο.

Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ».

«Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω. Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι.

Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος, στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο. Όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της, δείτε εδώ την έκπληξη που της έκαναν.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον...»

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε και πάλι στην πρωινή ζώνη μέσα από την συχνότητα του Mega με την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει έρθει πιο δυναμικά από ποτέ καθώς κυριολεκτικά "σκίζει" σε τηλεθέαση.

Το πρωί της Τετάρτης, η ίδια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το παρελθόν της καθώς εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πως υπήρξε ερωτευμένη με τον Γιάννη Βούρο μετά από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω υπάρξει πολύ ερωτευμένη με τον Γιάννη Βούρο. Θεωρώ ότι ήταν ένας από τους πιο ωραίους πρωταγωνιστές, ειδικά όταν έκανε αυτόν τον κακό, τον γκομενιάρη και πλήγωνε τις γυναίκες στα σίριαλ της Άννας Ανδριανού. Αυτή η φωνή του η φοβερή, το ύφος, αυτό το βλέμμα… Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Το λέω για πρώτη φορά».

«Ο κύριος Βούρος έχει υπάρξει πολύ γοητευτικός άντρας, αλλά θεωρώ ότι θα χαρεί ιδιαίτερα να ξέρει ότι έχει υπάρξει πόθος» είπε με χιούμορ η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη