Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως είναι λογικό τα φώτα άναψαν και πάλι για το πιο γνωστό show ταλέντων.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, και όσοι θέλουν να το ζήσουν, θα δώσουν ψυχή, πάθος και δύναμη για να ανέβουν στη σκηνή και να λάμψουν με το ταλέντο τους. Στην κριτική επιτροπή του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα.

Τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα που, με μοναδικές ατάκες, κοφτερά σχόλια και ανατρεπτικό χιούμορ, θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

Το απολαυστικό δίδυμο, Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του βραβευμένου οικογενειακού σόου. Η Ελλάδα έχει ταλέντο και όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μαγέψουν τους κριτές, αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα!

Συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό, αυτό είναι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», και έρχεται στον ΑΝΤ1!

Ηλιούπολη: Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιχείρησε να σκοτώσει την αδερφή του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι παίκτης «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιχείρησε να σκοτώσειτην ίδια του την αδερφή μέσα στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη με ένα αλυσοπρίονο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 47χρονος είχε εμφανιστεί πριν από ενάμιση χρόνο στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, ντυμένος στα μαύρα και με μακιγιάζ και είχε προκαλέσει αμηχανία στους κριτές με την ακραία εμφάνισή του και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πήγε στο διαμέρισμα που διαμένει ένας θείος του και επιχείρησε να εισβάλει, με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται αρχικά και να έρχονται στα χέρια.

Κατόπιν, ανέβηκε στον 1ο όροφο, όπου μένει η αδερφή του με τον άντρα της και το 12χρονο παιδί τους και χτύπησε το κουδούνι. Ο σύζυγος της νόμιζε πως επρόκειτο για έναν συνεργάτη του, τον οποίο περίμενε, άνοιξε την πόρτα. Είδε τον άνδρα με κράνος, να κρατά τσεκούρι και αλυσοπρίονο. Προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, αλλά τον πρόλαβε ο δράστης που έβαλε το αλυσοπρίονο ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα, και ταυτόχρονα το πόδι του στην άκρη της πόρτας.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου, οδηγώντας τον στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα

Όπως έγινε γνωστό, το άτομο αυτό είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να τραυματίσει θανάσιμα τα ίδια συγγενικά του πρόσωπα.

Δείτε εντωμεταξύ ποιος παίκτης ριάλιτι πέθανε από ναρκωτικά