Mega Καλημέρα: Το ατύχημα της Φλορίντας Πετρουτσέλι και τα δάκρυα της Ελεονώρας Μελέτη στον αέρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: Το ατύχημα της Φλορίντας Πετρουτσέλι και τα δάκρυα της Ελεονώρας Μελέτη στον αέρα

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε ένα ατύχημα την ώρα της μαγειρικής, κάτι που έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να δακρύσει από τα γέλια. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία είχε γενέθλια πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να φτιάξει αυθεντικό ιταλικό τιραμισού.

Όμως συνέβη ένα απρόοπτο με τη μαρέγκα. Η ίδια ήθελε να εξηγήσει στον κόσμο πώς θα καταλάβει ότι η μαρέγκα είναι έτοιμη. Έδειξε λοιπόν στην κάμερα το μπολ με τη μαρέγκα και είπε: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό και θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμο όταν γυρίσετε το μπολ και δεν πέφτει».

Βέβαια τη δεύτερη φορά που αναποδογύρισε το μπολ, συνέβη το ατύχημα. Η μαρέγκα έπεσε και και προσγειώθηκε όλη στον πάγκο της κουζίνας. Η Ελεονώρα Μελέτη κυριολεκτικά «δάκρυσε» από τα γέλια και δεν μπορούσε να μιλήσει. Αναμφισβήτητα αυτή ήταν μία από τις πιο κορυφαίες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση και σίγουρα στη φετινή σεζόν.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από την εκπομπή Mega Καλημέρα

MEGA Καλημέρα: Γενέθλια για την Ελεονώρα Μελέτη - Έσβησε on air τα κεράκια της τούρτας

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη καθώς σήμερα είναι τα γενέθλιά της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η ίδια έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

Έτσι, οι συνεργάτες της θέλησαν να της κάνουν μια άκρως εντυπωσιακή έκπληξη μιας και της ευχήθηκαν στον αέρα της εκπομπής αλλά δεν άργησε να έρθει και η τούρτα έκπληξη, όπως και μια υπέροχη ανθοδέσμη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ευχή μου θα είναι δημόσια γιατί θέλω να ευχηθώ καλά για όλους μας. Να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί! Και πάνω απ’ όλα, στις εποχές που διανύουμε να σας ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτήν την υπέροχη έκπληξη. Είναι η πρώτη τούρτα που σβήνω.

Νιώθω πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος, πολύ ευλογημένος και αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους, να είναι η ψυχή τους γεμάτη». Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ευχή μου θα είναι δημόσια γιατί θέλω να ευχηθώ καλά για όλους μας. Να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί!

Και πάνω απ’ όλα, στις εποχές που διανύουμε να σας ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτήν την υπέροχη έκπληξη. Είναι η πρώτη τούρτα που σβήνω. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος, πολύ ευλογημένος και αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους, να είναι η ψυχή τους γεμάτη».

Δείτε παρακάτω την έκπληξη για την Ελεονώρα Μελέτη