Τι κάνει και πως είναι σήμερα η Λίζα από τους Λατρεμένους Μου Γείτονες - Είναι αγνώριστη

Η δουλειά της ως μοντέλο και η απώλεια της μητέρας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τι κάνει και πως είναι σήμερα η Λίζα από τους Λατρεμένους Μου Γείτονες - Είναι αγνώριστη

Μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες», γνωρίσαμε την Σμαράγδα Καλημούκου, η οποία πρωταγωνίστησε ως Λίζα. Η ίδια έκτοτε δεν ασχολήθηκε ξανά με την υποκριτική ενώ κάνει σπάνιες εμφανίσεις πια στην τηλεόραση.

Το πρωί της Πέμπτης (23/9), ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησαν την Σμαράγδα η οποία αναφέρθηκε στην ζωή της σήμερα αλλά και στην δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καλημούκου από το Λατρεμένοι Μου Γείτονες

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η δουλειά μου η υποκριτική, είμαι δασκάλα χορού.

Όταν με πήραν τηλέφωνο νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα. Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω. Απλώς επειδή ήθελα να περάσω στη λυρική και ήταν αρκετές οι ώρες, έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο. Και διάλεξα τον χορό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, η Σμαράγδα Καλημούκου τόνισε: «Δυστυχώς έχασα τη μαμά μου πριν τέσσερα χρόνια και αυτό μου άλλαξε τη ζωή. Η μαμά μου ήταν για εμένα τα πάντα. Μετά από αυτό ωρίμασα απότομα. Πλέον η μητέρα μου είναι ο φύλακας άγγελός μου. Ήταν ξαφνικό.

Δεν ήταν άρρωστη, ήταν κάτι που συνέβη ξαφνικά μια μέρα που πήγαινε στη δουλειά της. Είναι μια στιγμή που με έχει σημαδέψει. Κάναμε δωρεά οργάνων, οπότε κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από εκείνη και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις παραπανίσια κιλά για να είσαι plus size μοντέλο. Μία γυναίκα με καμπύλες πλέον είναι plus size».

Λατρεμένοι μου γείτονες: Η μικρή Λυδία παίζει σε σειρά του ΑΝΤ1 και δεν την έχει καταλάβει κανείς...

Σε μια νέα σειρά του ANT1 πρωταγωνιστεί η μικρή Λυδία από το σήριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες». Σίγουρα δεν την έχει καταλάβει κανείς, αφού έχει μεγαλώσει πολύ και είναι αγνώριστη.

Στη τότε σειρά η Λυδία συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο και ήταν η κόρη του Διεθνούς Φήμης Dr. Σ3ξολογίας, Ηλία Γαληνού (Χρήστος Σιμαρδάνης) και της φωτογράφου σύζυγού του, Ολίβιας (Ράνια Σχίζα).

Ωστόσο, η Μαρία Γαγάνη τώρα που μεγάλωσε πρωταγωνιστεί στην σειρά «Η Φαμίλια», όπου θα υποδύεται την Έλλη Αρμαούση, τη δίδυμη κόρη του Γιάννη Αρμαούση (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και της Μαίρης Κρητικού (Ιωάννα Ασημακοπούλου). Δείτε εδώ spoiler «φωτιά» για την σειρά.

Λατρεμένοι μου γείτονες Λυδία Η Φαμίλια ΑΝΤ1