Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν - Η φωτογραφία με το καυτό φιλί Τούνη - Αλεξάνδρου

"Είναι δικός μου, sorry»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν - Η φωτογραφία με το καυτό φιλί Τούνη - Αλεξάνδρου

Φουλ ερωτευμένοι είναι τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με το ζευγάρι να μην κρύβει λεπτό το πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Μπορεί να τους χωρίζει η απόσταση, μιας και η instagrammer βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και ο καλός της στην Αθήνα, ωστόσο φροντίζουν να περνάνε αρκετό και ποιοτικό χρόνο μαζί.

Το ζευγάρι μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε λίγο με social media. Η διεκδίκηση έγινε μέσω social. Απαντούσα, δεν απαντούσα..», είχε πει η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να δηλώνει: «Το έπαιζε αδιάφορη. Είχαμε την κοινή μας φίλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη γενικότερα. Είχαμε μιλήσει λίγο, οπότε υπήρχε ένα πάτημα. Γενικά είχε ένα υφάκι».

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Ιωάννα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια νέα τους κοινή φωτογραφία, από το καλοκαίρι, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί.

«Είναι δικός μου, συγγνώμη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η νέα κοινή φωτογραφία Τούνη - Αλεξάνδρου

Μαρία Καλάβρια για Ιωάννα Τούνη: «Ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου»

«Εννοείται γνωρίζω για τη σχέση τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει τη σχέση τους και νομίζω ότι ταιριάζουν απόλυτα. Είναι το τέλειο ζευγάρι. Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικό παιδί, αλλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας. Με την Ιωάννα Τούνη είναι πιο κοντά στην ίδια ιδιοσυγκρασία, ηλικία, στα θέλω του... Η συνεργασία μας στο ιατρείο έχει τελειώσει εδώ και έναν χρόνο. Ήταν επιλογή και των δύο μας. Απλά δεν το δημοσιοποιήσαμε. Δεν έχουμε καμία επαφή», ανέφερε στη συνέχεια για την σχέση Τούνη - Αλεξάνδρου.