Σασμός: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Λάλου για τον δολοφόνο του Στεφανή που δεν περιμέναμε

Η ανάρτηση που έκανε στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Λάλου για τον δολοφόνο του Στεφανή που δεν περιμέναμε

Τον δολοφόνο του Στεφανή ψάχνουν εδώ και μέρες απεγνωσμένα οι τηλεθεατές αλλά και οι ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμό. Μάλιστα, ο Δημήτρης Λάλος προχώρησε νωρίτερα και σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Την στιγμή λοιπόν τα spoiler πάνε σύννεφο, ο τηλεοπτικός Ματθαίος προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε όπου υποδύοντας έναν αστυνομικό, τον Νάσο Οικονομίδη.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο έγραψε χιουμοριστικά: «Μόνο ο Νάσος Οικονομίδης μπορεί να βρει τον δολοφόνο».

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Λάλου για τον δολοφόνο του Στεφανή στον Σασμό

Σασμός η αποκαλύψη του Δημήτρη Λάλου για τον δολοφόνο του Στεφανή που δεν περιμέναμε

«Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή για τον θάνατο του Στεφανή»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του χαρακτήρα του, του «Στεφανή» στον Σασμό και θέλησε να δώσει και ένα μικρό spoiler για τον δολοφόνο.

Ο Σασμός είναι μία σειρά που από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, κατάφερε να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολουθεί παθιασμένα τις εξελίξεις ενώ παράλληλα σχολιάζει τα όσα γίνονται και στο Twitter.

«Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θάνατος του “Στεφανή”. Ο “Σεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.