The Bachelor 2: Εντυπωσιασμένη η Σία Βοσκανίδου με τον Αλέξη - «Είναι άντρακλας»

«Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα, μετά έλεγα “ήμουν πέρσι εγώ εκεί;”»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Εντυπωσιασμένη η Σία Βοσκανίδου με τον Αλέξη - «Είναι άντρακλας»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Σία Βοσκανίδου το πρωί της Πέμπτης (23/9), με αφορμή την χθεσινή (22/9) της εμφάνιση στο The Bachelor. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Αλέξη Παππά.

Η ίδια μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, στο πλευρό συγκεκριμένα του Θέμη Αδαμαντίδη. Η Σία μάλιστα τραγούδησε στο ρομαντικό δείπνο της Γιώτας και του Αλέξη το βράδυ της Τετάρτης, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη που επέστρεψε στη βίλα.

Οι δηλώσεις της Σίας Βοσκανίδου για το Bachelor 2 και τον Αλέξη Παππά

«Με το που γύρισα από την Ιταλία έβαλα να δω Bachelor. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα, μετά έλεγα “ήμουν πέρσι εγώ εκεί;”. Είναι όλο περίεργο στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Χαμός στο Εμπατή - Άνοιξε πρόγραμμα η Βοσκανίδου και "πνίγηκε" το μαγαζί από παίκτριες του Bachelor

Στροφή στην καριέρα της κάνει η Σία Βοσκανίδου, η οποία μπορεί να την γνωρίσαμε ως μοντέλο, ωστόσο αποφάσισε να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα. Συγκεκριμένα, μετά το The Bachelor που συμμετείχε, η ίδια έχει αναφερθεί πολλές φορές τόσο στον Παναγιώτη Βασιλάκο, όσο και στον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει το τραγούδι.

Μάλιστα, άνοιξε το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο Εμπατή, στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη. Έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 5/7 και οι περισσότερες κοπέλες του ριάλιτι αγάπης βρέθηκαν εκεί και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στις κοπέλες που βρέθηκαν στο μαγαζί ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου, η Μάγδα, η Εριέττα, αλλά και η Μαγδαληνή. Μπορεί στο παιχνίδι να ήταν αντίπαλες, όμως εκτός έμειναν καλές φίλες.

Οι κοπέλες, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με τα μικροσκοπικά τους φορέματα, αλλά και τους χορούς τους, μέσα ωστόσο στα επιτρεπτά μέτρα για την προφύλαξη τους από τον κορωνοϊό.

undefined

Εμπατή Βοσκανίδου Αδαμαντίδης