Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η περιουσία της Αλίκης Κατσαβού από την οικογένειά της - Τι θα περάσει στα χέρια του μικρού Φοίβου

Ο Κώστας Βουτσάς δεν άφησε διαθήκη πίσω του

Η περιουσία της Αλίκης Κατσαβού από την οικογένειά της - Τι θα περάσει στα χέρια του μικρού Φοίβου
News 24.09.2021 08:25
Από Youweekly Team

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Χάι, η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο θέμα της διαθήκης που άφησε πίσω του ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς μετά τον χαμό του, στις 26 Φεβρουαρίου του 2020.

Πέραν αυτού, πρώτη φορά έκανε λόγο για τα δικά της περιουσιακά στοιχεία που αργότερα θα μεταφερθούν στα χέρια του μικρού Φοίβου.

Οι αποκαλύψεις της Αλίκης Κατσαβού για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά και την δική της περιουσία

Κατά καιρούς είχανε γραφτεί πολλά για την περιβόητη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, ποια είναι η αλήθεια τελικά;

«Δεν υπήρξε καμία διαθήκη. Τότε είχαν ακουστεί πολλά, ακόμη και όταν ο Κώστας ζούσε, λέγανε ότι έγραψε το σπίτι στο Κολωνάκι στον Φοίβο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού το σπίτι που μέναμε στο Κολωνάκι ήταν με ενοίκιο (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του συγκεκριμένου σπιτιού). Διαθήκη δεν υπήρξε λοιπόν. Αλλά είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι και ο καθένας σύμφωνα με τα δεδομένα του πορεύεται για τα πνευματικά δικαιώματα και για κάποια μικροπράγματα που άφησε ο Κώστας. Να τονίσω ότι δεν έχουμε καμία αντιδικία μεταξύ μας και δεν υπάρχει και λόγος.»

Κάποιοι θεωρούν ότι η Αλίκη έχει οικονομική άνεση. Ότι της άφησε χρήματα ο Βουτσάς... Ισχύει κάτι τέτοιο ή η Αλίκη ζορίζεται όπως κάθε μητέρα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί;

«Θα σου πω ότι έχω μια μικρή οικογενειακή περιουσία. Έχω ένα μικρό σπίτι στην Αθήνα που μένω τώρα με τη μητέρα μου μαζί, καθώς την φροντίζω γιατί είναι μεγάλης ηλικίας και γενικά έχω την οικονομική δυνατότητα να ζω με αξιοπρέπεια. Όσο ήμουν με τον Κώστα δεν άφησα τη δουλειά μου και να τονίσω ότι ποτέ δεν ζούσαμε μέσα στη χλιδή, ζήσαμε καλά, αλλά όχι κάνοντας σπατάλες. Ό,τι περιουσία έχω λοιπόν από την οικογένεια μου, θα πάει στον Φοίβο. Φυσικά ο Κώστας είχε ένα μεγάλο κασέ γιατί το άξιζε, αλλά ένας ηθοποιός δεν δουλεύει συνεχώς. Οπότε τα πολλά χρήματα που έπαιρνε από μια θεατρική δουλειά, έπρεπε να τα διαιρέσουμε για όλους τους μήνες, ακόμη και γι' αυτούς που δεν εργαζόταν. Δεν μπορώ να πω σε καμία περίπτωση όμως, ότι δεν περάσαμε καλά με τον Κώστα. Ζούσαμε με αξιοπρέπεια και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα, ούτε σε μένα, ούτε στο παιδί, ούτε στο σπίτι.»

Άρα δεν ισχύει ότι ο Κώστας Βουτσάς σου άφησε μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις;

«Δεν μου άφησε χρηματικά ποσά ο Κώστας. Δεν είχε καταθέσεις. Δεν είχε μετρητά. Δεν θα μπω όμως σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν θα μετρήσω την αξία του, με τα μετρητά που άφησε. Ο Βουτσάς άφησε το στίγμα του σε μια ολόκληρη εποχή. Είναι μεγάλο σφάλμα να αξιολογούμε τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό και άνθρωπο, από την περιουσία του ή από τις καταθέσεις του. Άφησε επιτυχίες που θα παίζονται για εκατό χρόνια και αυτές οι ταινίες είναι φάρμακο για την ψυχή. Αυτή είναι η περιουσία που άφησε ο Κώστας.»

Μεγάλωσε ο Φοίβος Βουτσάς

Ο Φοίβος Βουτσάς, ο γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού έχει μεγαλώσει και έχει γίνει πλέον ένας μικρός κύριος. Η μητέρα του που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό.

«Mε τον συνοδό μου», έγραψε η κυρία Κατσαβού στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Αλίκης Κατσαβού με μαύρο μπικίνι

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας»

Share