Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαγγίρα για την υγεία του Μακαλιά

«Το αγόρι μας, επειδή λείπει τώρα 2-3 ημέρες και...»

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαγγίρα για την υγεία του Μακαλιά
News 24.09.2021 10:50
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Μακαλιάς, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του, με αποτέλεσμα να λείπει από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, στην οποία συμμετέχει στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν μετά την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός με τον ορό στο χέρι, θέλησε να αναφερθεί στον συνεργάτη της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει κορωνοϊό.

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Μακαλιά

«Το αγόρι μας, επειδή λείπει τώρα 2-3 ημέρες και αναρωτιέστε είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας. Δεν είναι κορονοϊός, είναι εμβολιασμένος ο Δημήτρης. Βρήκαμε τελικά τι είναι, κάναμε τις εξετάσεις μας. Τα φιλιά μας και τα περαστικά μας. Θα αναρρώσει το Σαββατοκύριακο και από τη Δευτέρα με το καλό θα είναι εδώ. Μας λείπεις και σε περιμένουμε Δημητράκη μας», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Συγκλονίζει ο Δημήτρη Μακαλιάς για το θάνατο του αδερφού του

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς έχοντας απέναντι του, την Δανάη Μπάρκα. Στη συζήτηση τους πάνω, ο ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για το θάνατο του αδερφού του.

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος στις δυσκολίες της ζωής, αλλά όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… τι νόημα έχει τώρα; Που πάει όλο αυτό; Ενώ ήμουν καλά σε όλα τα άλλα, αυτό ήταν πολύ σκληρό.

Όπως προκύπτουν πολλά πράγματα στη ζωή, στην αρχή σου προκαλεί ένα σοκ που όντως μετατοπίζεσαι. Η καθημερινότητα σε κάνει να επανέλθεις, το ξεχνάς. Θα σου πω τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην αρχή έβλεπα πολύ αλλιώς τα πράγματα, αλλά τώρα επανήλθα. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με σένα προσωπικά τελείως», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Στήριγμα του ωστόσο καθημερινά, είναι η σύζυγος του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λύγισε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο Καλοκαίρι #NOT - Ο θάνατος που τον τσάκισε

Στιγμές ευτυχίας για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά

Share