Συγκλονισμένη ψυχολογικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΑΝΤ1 - Φώναζε στην κάμερα "Τι γίνεται; Τι λέει;"

Σε άσχημη κατάσταση η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη ψυχολογικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΑΝΤ1 - Φώναζε στην κάμερα

Από χθες 23/9 η Φαίη Σκορδά είναι άσχημα ψυχολογικά όπως άλλωστε η ίδια εξομολογήθηκε στην έναρξη. Μέχρι και σήμερα 24/9 η παρουσιάστρια παραμένει συγκλονισμένη με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ρόδο, όπου 40χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο θείος λοιπόν του δράστη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και οι προκλητικές δηλώσεις του, έβγαλαν εκτός εαυτού το πάνελ, με την Φαίη Σκορδά να ξεσπά την ώρα που ακουγόντουσαν τα λόγια του.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά έκανε και είναι. Από εκεί και πέρα η καθεμία θα πρέπει να σέβεται ο καθένας από εμάς περισσότερο από το περισσότερο.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας, τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλω την ελευθερία μου… Εντάξει ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο ξαφνικά και γύρισε κι έκανε έτσι. Και για να αυτοκτονήσει πολύ περισσότερο, πρέπει να την έχει λατρέψει.

Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας αλλά δε μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τέρατα. Παρουσιάζετε τελευταία τις γυναίκες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε κι εσείς που είστε με αγγελική μορφή, κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Στο μέσα βάλτε μία άλλη λέξη. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου» είπε χαρακτηριστικά το Πρωινό ο θείος του δράστη.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Με το που ολοκληρώθηκε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του, η Φαίη Σκορδά πήρε αμέσως τον λόγο και ξέσπασε σε έξαλλη κατάσταση. «Παιδιά τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε, τι ακούσαμε; Τι αναλύουμε;» είπε.

«Από χθες έχω σοκαριστεί γιατί προφανώς υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Είπες εσύ ποιος τον δικαιολογεί. Ορίστε ποιος τον δικαιολογεί», είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Το έγκλημα που έχει σοκάρει την Φαίη Σκορδά

Το θύμα ήταν μόλις 30 χρόνων και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Από την άλλη ο δράστης πριν βάλει τέλος στην ζωή του φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο.

Δολοφονία - Ρόδος

Λίγο αργότερα όμως, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή της Κρεμαστής έχοντας στρέψει το όπλο στον εαυτό του. Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, πιθανότατα για να πάει στο σπίτι της που σύμφωνα με την «Ροδιακή» βρίσκεται σε παράλληλη οδό από το σημείο του εγκλήματος.