Χώρισε πολύ γνωστό ζευγάρι 4 μήνες αφότου απέκτησε το πρώτο του παιδί

Η ανακοίνωση στο twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε πολύ γνωστό ζευγάρι 4 μήνες αφότου απέκτησε το πρώτο του παιδί

Μπορεί πριν 4 μήνες να έγιναν για πρώτη φορά γονείς, ωστόσο, πριν λίγες ημέρες αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Τι και αν έδειχναν φουλ ερωτευμένοι στο Tik Tok, άλλα έκρυβαν τα βίντεο τους από πίσω, καθώς πλέον δεν είναι μαζί.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μετά την γέννα

Ο λόγος για τον Jason Derulo, ο οποίος τραγούδησε στην ένωση του Survivor 4 και την σύντροφο του Jena Frumes. Οι δυο τους έπειτα από κοινή απόφαση αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή λόγω της απόστασης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους.

«Η Jena κι εγώ αποφασίσαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους. Εκείνη είναι μία υπέροχη μητέρα, όμως αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε πως το να χωρίσουμε, θα μας επιτρέψει να γίνουμε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας και καλύτεροι γονείς. Παρακαλώ να σεβαστείτε την απόφασή μας αυτή», έγραψε ο 32χρονος παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής σε ανάρτηση του.

Ποιος είναι ο Jason Derulo

Είναι γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου του 1989 στο Μίραμαρ της Φλόριντα. Είναι 1.84μ., 78 κιλά και πολύ αθλητικός. Έχει έναν αδερφό τον Joel Deslouleaux και μια αδερφή την Kim Desrouleaux. Η θρησκεία του είναι η καθολική. Οι γονείς του είναι χαϊτιανοί. Σπούδασε στο American Musical and Dramatic Academy (μουσική και δραματική ακαδημία) της Νέας Υόρκης, ενώ από μικρός παρακολουθούσε μαθήματα σε σχολές τεχνών της Φλόριντα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής από το 2006.

Άρχισε να κάνει το ντεμπούτο του τραγουδιστικά, όταν υπέγραψε με την Warner Bros/ Beluga Heights, αφού μέχρι το 2009 έγραφε στίχους. Έγινε γνωστός το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς με το κομμάτι "Whatcha say" που παίχτηκε στη σειρά California Teens και στο Saturday Night Live, στην Αμερική, ανεβαίνοντας πολύ ψηλά στα charts όπως του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ελβετίας και της Σουηδίας. Τα άλλα δυο κορυφαία του κομμάτια ήταν το "In my head" και "Don't wanna go home".

Έγραψε το πρώτο του τραγούδι στα οκτώ χρόνια ενώ τραγουδούσε από πολύ νεαρή ηλικία. Έχει συνεργαστεί με την κόκα-κόλα για ένα διαφημιστικό. Το αγαπημένο του μέρος είναι το Olive Garden, πρόκειται για εστιατόριο, ενώ τέλος από ποτά προτιμάει το μοχίτο και τη βότκα.