Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα επιστρέφει στο Διαφάνι - Ποιος είναι ο στόχος της;

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα επιστρέφει στο Διαφάνι - Ποιος είναι ο στόχος της;
News 24.09.2021 16:35
Από Ίρις Βίλα

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η σειρά «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως την στιγμή που θα ξεκινήσει καθώς οι ανατροπές σε αυτή τη σεζόν θα είναι καταιγιστικές.

Ανάμεσα στα άτομα που θα δούμε και πάλι στον τρίτο κύκλο είναι η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Βιολέτα έχει επιστρέψει από την Κόρινθο που ήταν στον Ευτύχη για να ησυχάσει λίγο και να ηρεμήσει από τον θάνατο του Μιλτιάδη. Μπαίνει ενεργά σε μια νέα κατάσταση πολιτική, με τις δικές της αντιδράσεις και τη δική της ιδεολογία», είπε για τον ρόλο της.

Ενώ για τις αλλαγές το Διαφάνι, η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε: «Είναι όλοι ανάστατοι στο Διαφάνι, κανείς δεν το περίμενε, συγχωριανοί είναι στην εξορία με βασανιστήρια και το καφενείο θα είναι πυρήνας αντίδρασης, αλλά πρέπει να γίνεται κάπως υπόγεια».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

Άγριες Μέλισσες - Παπαθωμά: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός»

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τον ρόλο της τηλεοπτικής Βιολέτας στην σειρά Άγριες Μέλισσες στον Αντ1.

Η ίδια, απάντησε, επίσης, και για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση, αλλά και για τον τίτλο του [email protected] symbol. Η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή η Βιολέτα έχει κλείσει έναν κύκλο και ανοίγει ένας νέος κύκλος γι’ αυτήν, αισθάνθηκα ότι αλλάζει μέσα έξω. Δηλαδή κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει στο καφενείο και

βρίσκει όλη αυτή την κατάσταση, την πολύ δύσκολη και κάπως θα συμμετέχει σε αυτή», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για το ρόλο της στο νέο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η Θεοφανία Παπαθωμά συμπλήρωσε: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν και δείχνει και μια άνθηση όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, οπότε μακάρι να γίνουν κι άλλες».

«Στον Γρηγόρη αρέσω όπως και να είμαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει ο τίτλος [email protected] symbol, αν και μεγάλωσα πια. Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Είναι κρίμα για τους άλλους ηθοποιούς να μην παίζονται τα σίριαλ. Αλλά το να βλέπεις κι έναν άνθρωπο που σου φέρνει άσχημες εικόνες στο μυαλό, δεν είναι ωραίο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεοφανία Παπαθωμά: «Η μικρή μου κόρη δε θέλει να βλέπει τις Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες - Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Βιολέτα δεν έχει παιδί. Δεν θα εμφανιστεί κανένα παιδί ποτέ»

Share