Τροχαίο για τον Κώστα Φοτυρτούνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τροχαίο για τον Κώστα Φοτυρτούνη

Σύμφωνα με το notia.gr ο παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Φουρτούνης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Αλίμου. Πιο συγκεκριμένα, ο Φορτούνης τράκαρε με ένα μηχανάκι έξω από το σπίτι του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, ο Φορτούνης είχε ανάψει φλας για να μπει στο γκαράζ του σπιτιού του και εκείνη τη στιγμή ένα μηχανάκι προσπάθησε να κάνει προσπέραση από τα δεξιά, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ανάμεσα στο τζιπ του διεθνή άσου και σε ένα δέντρο.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον αναβάτη της μηχανής, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί. Από την άλλη ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας από τον σοβαρό του τραυματισμό με τη ρήξη χιαστού. Στην ΜΕΘ βρίσκεται ένας 6χρονος μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνων με καρτ,

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ατύχημα με τον Κώστα Φουρτούνη

Τροχαίο - Φουρτούνης

Φουρτούνης - Τροχαίο

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κώστας Φορτούνης

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον αστέρα του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, ο οποίος σύμφωνα με τη Real Life, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά μιας και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι στις 8 Ιουνίου.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του και μάλιστα έδωσε το «παρών» και στη γέννα.

Η γέννηση του γιου του Κώστα Φορτούνη, έδωσε στον ποδοσφαιριστή τη δύναμη να μπει στο χειρουργείο μία εβδομάδα μετά, το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά. Αυτό καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Κώστας Φορτούνης μπαμπάς

Ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά είναι μαζί τρία χρόνια και στις 5 Ιουλίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Καλαμπάκας. Οι δυο τους, σύμφωνα με πρόσωπα από τον στενό φιλικό τους κύκλο, υπολογίζουν το επόμενο καλοκαίρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ταυτόχρονα να γίνει και η βάφτιση του γιου τους.