Ανακοίνωσε επιτέλους το νέο τηλεοπτικό της βήμα η Ιωάννα Τούνη

«Τόσο καιρό δεν με άφηναν από την παραγωγή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε επιτέλους το νέο τηλεοπτικό της βήμα η Ιωάννα Τούνη

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο τηλεοπτικό βήμα που πρόκειται να κάνει, το οποίο δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή της στο J2US.

Όπως εξήγησε λοιπόν η γνωστή influencer, τόσο καιρό η παραγωγή δεν την άφηνε να μιλήσει ανοιχτά, αλλά χθες μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος της έδωσε και το τελικό "οκ".

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη για το J2US

«Έχω κάτι που θέλω να μοιραστώ εδώ και πάρα πολύ καιρό μαζί σου, αλλά δεν με αφήνουν από την παραγωγή για κάποιο λόγο αν και το ξέρουν όλοι.

Τέλος πάντων τελικά με άφησαν. Μίλησα χθες με τον κύριο Κοκλώνη, που λογικά θα με σκοτώσει τώρα αν ακούσει ότι τον είπα κύριο Κοκλώνη και με άφησαν! Παιδιά θα είμαι στο J2US!

Είμαι Αθήνα για πρόβες φουλ, δηλαδή δεν είμαι εδώ μόνο για τον έρωτα, κάνω και κάτι. Σάββατο 20.00 το βράδυ πρεμιέρα J2US», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στα insta stories που ανέβασε.

Σκέφτεται να κινηθεί νομικά η Ιωάννα Τούνη - Τι συμβαίνει;

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο ελληνικό Instagram καθώς η ίδια αποκαλεί τον εαυτό του Influencer, και όπως είναι λογικό δεν έχει άδικο καθώς έχει μεγάλη απήχηση παρά το μεγάλο σάλο που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό με τις δηλώσεις της.

Έτσι, το φως της δημοσιότητας είδες πριν από λίγες ημέρες ο τιμοκατάλογος με τις ανάλογες χρεώσεις την Influencer σχετικά με κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram, με τις συνεργασίες που κάνει με διάφορες εταιρείες.

Λίγες ημέρες αργότερα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» την "τσάκωσε" προκειμένου να την ρωτήσουν εάν ισχύει ο τιμοκατάλογος που έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχω κουραστεί. Καμία ερώτηση, δεν έχω να πω τίποτα».

Πάντως, αξίζει να πούμε πως σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε off camera ότι είναι πολύ στεναχωρημένη με το έχει συμβεί και σκέφτεται να κινηθεί νομικά.